Peste 10.000 de sindicalişti aşteptaţi, marţi, la un miting de protest în Piaţa Victoriei

• publicat la: 24 ianuarie 2012
Peste 10.000 de sindicalişti aşteptaţi, marţi, la un miting de protest în Piaţa Victoriei

Peste 10.000 de oameni, membri ai unui număr de 16 federaţii sindicale din învăţământ, sănătate şi transporturi, sunt aşteptaţi să participe marţi, între orele 11.30-17.00, la mitingul şi marşul de protest organizate de Sindicatul Cadrelor Militare Disponibilizate, se arată într-un comunicat transmis de conducerea sindicatului.
Mitingul propriu-zis va avea loc în Piaţa Victoriei, între orele 11.30-14.30, iar între orele 14.30 – 15.30 se va pleca în marş pe traseul Piaţa Victoriei – Bd. Aviatorilor, până la Piaţa Charles de Gaulle – Calea Dorobanţi, iar apoi până la sediul TVR. Aici manifestanţii se vor grupa pe str. Emil Pangratti şi pe trotuarul din faţa TVR, unde vor continua protestul până la 16.30.

Deplasarea se va face pe banda 1 de circulaţie şi pe trotuar. Între orele 16.30 – 17.00, se va face defluirea individuală a participanţilor din Bucureşti, în paralel cu îmbarcarea participanţilor din provincie în mijloacele de transport aflate pe Bd. Aviatorilor, între statuia Aviatorilor şi Charles de Gaulle.

Printre federaţiile sindicale care vor luat parte la protest se numără Federaţia SANITAS, Federaţia Naţională a Muncii (FNM), Federaţia Sindicatelor din Justiţie (FSJ), Uniunea Sindicatelor din Spitalele CFR (USS-CFR), Sindicatul Tinerilor Profesori (STPR), Federaţia TESA din sănătate, Federaţia TESA din transporturi, precum şi alte trei federaţii din învăţământ.AGERPRES

Lasati un comentariu