Prima şedinţă extraordinară a anului 2012

• publicat la: 10 ianuarie 2012
Prima şedinţă extraordinară a anului 2012

Prima şedinţă extraordinară a Consiliului Local Municipal ,din acest an,va avea loc   joi 12 ianuarie,începând cu ora 13,00,în sala de şedinţe a Primăriei Carei.

Pe ordinea de zi a consilierilor se regăsesc următoarele proiecte de hotărâri:

1.Proiect de Hotărâre privind aprobarea retelei  unităţilor de invăţământ preuniversitar de stat cu personalitate juridică in  municipiul Carei

2.Proiect de hotărâre privind completarea  H.C.L. 71/7 iulie 2011, aprobarea participării la Proiectul SEENAPSE – Sistem electronic de eficientizare a networkingului  in  e-sănătate in judetul Satu- Mare şi a cofinanţării necesare implementării acesteia

3.Proiect de hotărâre privind alocarea sumei de 258.720 lei,reprezentând contribuţia din bugetul local pentru cofinanţarea unor dotări şi extindere infrastructură  la Spitalul Municipal Carei.

redacţia

comentarii

de Buletin de Carei la 11 ianuarie 2012 - 07:17

Va multumim ca ne urmariti.Sa aveti un An Nou fericit !

de pu letin la 11 ianuarie 2012 - 07:53

Prin faptul ca apelati la sarcasm la adresa cuiva care si-a permis sa va semnaleze eroarea dintr-un articol aratati de fapt ce mici sunteti…..

de Buletin de Carei la 11 ianuarie 2012 - 08:26

La inceput am crezut ca nu aveti notiunea cuvantului sarcasm dar apoi ne-am dat seama ca incercati doar sa provocati.Daca nu sunteti incantat de ceea ce gasiti pe acest site puteti ramane la al Dvs.Noi ne asumam in fiecare zi responsabilitatea celor publicate inclusiv identitatea pe care Dvs. va e rusine sa vi-o asumati.Nu mai punem la socoteala ca sunteti acelasi postac cu nickname-uri diferite pe care il gasim la majoritatea articolelor.Va dorim si Dvs. un An Nou fericit si pace sufleteasca!

de mara la 11 ianuarie 2012 - 09:31

nu inteleg ,de m-ar pica si cu ceara , de ce sunt oamenii atat de ….nu-mi gasesc cuvantul ,pentru a nu fi ca ei ,intra doar sa defuleze pe acest sait?
Fratilor ,ar trebui sa multumiti ca cineva din oraselul acesta incearca si mai si reuseste sa ne tina la curent cu ce se mai intampla pe la noi .daca nu va place ,ca asta e unele informatii ii supara pe unii ,spuneti civilizat ce nu va place ,puteti chiar sa apelati la logica ,daca se poate ,dar, fiti civilizati ,nu RAI,….si mai apelati si la cultura pe care o aveti nu doar la injurii si rautati .

de alex la 19 ianuarie 2012 - 14:53

bravo! mara .RESPECT

Lasati un comentariu