Te-ai plictisit de casa ta? Mici trucuri pentru o face primitoare

• publicat la: 17 ianuarie 2012
Te-ai plictisit de casa ta? Mici trucuri pentru o face primitoare

Fiecare dintre noi simte la un moment dat nevoia unei schimbări in ceea ce priveste locuinţa. Pentru cei care nu isi permit să cumpere alta, există si alte soluţii: mici modificări, care sa ii faca sa se simta din nou acasa.

Cea mai simplă metodă de a schimba ceva in casă este zugrăvitul peretilor, arată eHow. Nuantele deschise vor face camera să pară mai mare, iar galbenul, de exemplu, va da impresia că respectiva incăpere are viaţă.

Indreaptă-ti atentia către podea. Dacă ai un covor vechi si de care te-ai plictisit, poţi da un aer nou camerei cu o investiţie mică: un nou covoraş. Dacă podeaua este din lemn, dă-i o nouă nuanţă.

Când vine vorba de mobilă, nu trebuie să o schimbi pe toată, ci doar piesele care sar in ochi. Sau poti, pur si simplu, să le schimbi locul si te vei simti altfel.

Fă in aşa fel incât camera să fie cât mai luminoasă. Atunci când becul nu are suficienta forţă, iti afectează starea de spirit şi te simti obosit şi fără chef. Incepe prin simpla lor inlocuire. Dacă simti nevoia de mai mult, ia un lampadar in nuanţe deschise.

Esti pasionat de fotografie sau pictură? Atunci pune-ti operele pe perete. Te vor face să ai parte de multumire sufleteasca când te vei uita prin camera.

Accesoriile reprezintă o altă metodă simplă si ieftina de a schimba imediat aspectul camerei tale. Pernele decorative, lumânările parfumate sau florile uscate pot face minuni in această privinţă.

Ai o canapea a cărei tapiterie s-a invechit si s-a tocit? Foarte simplu: schimb-o! Vei simţi diferenţa.

sursa ziare.com

Lasati un comentariu