Un nou curs de surori de Crucea Roşie

• publicat la: 25 ianuarie 2012
Un nou curs de surori de Crucea Roşie

Au inceput inscrierile pentru un nou curs de surori de Crucea Roşie,curs ce va fi susţinut de lector dr.Olimpia Pava. Orele se vor ţine săptămânal,pe durata a 4 luni,in fiecare miercuri şi vineri de la ora 14,00.

Vă puteţi înscrie până pe data de 31 ianuarie,urmând ca pe data de 1 februarie 2012 să înceapă cursul efectiv.

Cei care doresc să se înscrie trebuie să facă dovada absolvirii a minim 8 clase, să prezinte o adeverinţă de la medicul de familie ,să aibă vârsta minimă de 16 ani şi să achite o taxă de 600 lei .

La absolvirea acestor cursuri se obţine o diplomă de soră de Crucea Roşie,existand posibilitatea de a lucra  ca infirmier in unităţile medicale din România,  la ingrijirea la domiciliu a copiilor şi vârstnicilor ,în unităţile de ingrijire de adulţi şi copii, sau in cele similare din străinătate ,diplomele fiind recunoscute peste tot in lume, Crucea Roşie  naţională fiind  afiliată la Crucea Roşie  internaţională. Prin Crucea Roşie  Satu Mare se pot obţine informaţii pentru  locuri de muncă in străinătate.

Cursurile vor avea loc la sediul  Crucii Roşii Carei, situat pe str. 1 Decembrie 1918,nr 12,lângă Cărţile de muncă.Informaţii suplimentare puteţi obţine la tel 0744-606 379,intre orele 9-12,00.

comentarii

de Gogu la 28 ianuarie 2012 - 22:43

STOP ACTA! Reglementarlilor inernetulei!
Definitia internetului ar trebui sa fie dreptul unui cetatean al planetei sa isi conecteze computerul la computerul altui cetatean al planetei. Doar pentru ca tu, corporatia X iti exerciti dreptul de a-ti conecta computerul la reteaua cetatenilor planetei ca sa vinzi un bun, nu te face automat proprietarul, legiuitorul si judecatorul retelei. E dreptul meu sa iti cumpar bunul, sa nu ti-l cumpar deloc, sau sa iti iau bunul de la un alt cetatean,nu exista nici un motiv ca marile corporatii si guvernele sa ne monitorizeze absolut traficul pr internet! Cum ar fi ca la noi in Carei sa se deschida un magazin intr-un spatiu in oras,iar firma care deschide magazinul sa aiba dreptul sa intre cind vrea la orice ora in casele noastre sa verifice daca marfa pe care o avem este de la ei din magazin!!! . ACTA e un abuz si o absurditate. S-a ajuns la situatia in care daca descarci o melodie a lui Michael Jakson,de la cineva care o are piratata,fara sa stii, risti 5 ani de inchisoare in timp ce medicul care l-a omorit a luat 4 ani! STOP ACTA !!!STOP TUTUROR REGLEMENTARILOR ABSURDE CARE DIN PACATE INCEP SA NE CONDUCA VIETILE!

de KLAPNIC ANDREA la 28 iunie 2015 - 11:14

As vrea sa fac si eu un curs de surori de Crucea Rosie in DEVA sau Hunedoara. V.as ruga daca puteti sa ma anuntati si perioada si daca se organizeaza acest curs in jud Hunedoara, eventual un nr. de telefon, Va multumesc

Lasati un comentariu