Zi neagră pentru români in Europa

• publicat la: 26 ianuarie 2012
Zi neagră pentru români in Europa

Miercuri a reprezentat o zi neagră pentru românii care joacă sau antrenează in Europa! Chivu, Boloni, Lazăr si Pantilimon fiind eliminaţi din cupele ţărilor in care evoluează.

PAOK, invinsă in prelungiri

Tehnicianul Ladislau Boloni a spus adio Cupei Greciei miercuri seara, după ce echipa sa, PAOK Salonic, a fost invinsă de Atromitos Atena, scor 1-2.

Formatia la care a jucat si Costin Lazar a deschis scorul in minutul 28, prin Lino, din penalti, dar a fost egalata in final, Fytanidis marcand in minutul 90. Atromitos a inscris apoi goluri victoriei in prima repriza de prelungiri, autor Brito.

„Cetăţenii” au ratat finala

Cu Pantilimon pe banca de rezerve, Manchester City a ratat calificarea in ultimul act al Cupei Ligii Angliei. „Cetatenii” au remizat, scor 2-2, in deplasare cu Liverpool, dar au fost eliminati din cauza infrangerii suferita in prima mansa (0-1).

In marea finala, „cormoranii” vor da piept cu divizionara secunda Cardiff City.

Inter, scoasă de Napoli

Evoluţie slabă pentru Cristi Chivu in Cupa Italiei, competitie din care Inter Milano a fost eliminata de Napoli in sferturile de finala, scor 0-2.

Romanul a avut mari probleme in defensivă cu Maggio si Cavani, ultimul fiind si autorul celor două goluri ale disputei, in minutele 51 si 90 (primul din penalti).

sursa ziare.com

Lasati un comentariu