213 sancţiuni într-o zi

• publicat la: 18 februarie 2012
213 sancţiuni într-o zi

Acţiunile poliţiştilor rutieri vizând prevenirea producerii de accidente au continuat şi în cursul zilei de 16 februarie a.c. aplicându-se 213 sancţiuni contravenţionale, în valoare totală de peste 12.000 lei. Au fost suspendate 3 permise de conducere pentru neacordare de prioritate altui autovehicul, depăşire neregulamentară şi nerespectarea culorii roşii a semaforului.

În intervalul orar 10.00 – 13.00, poliţiştii Biroului Rutier au acţionat în colaborare cu specialişti din cadrul R.A.R, reţinând 6 certificate de înmatriculare şi aplicând 10 amenzi, dintre care 5 pentru lipsa anvelopelor de iarnă, o sancţiune pentru lipsa I.T.P. şi patru pentru alte abateri comise de şoferi.

Pe lângă contravenţiile constatate în trafic, poliţiştii rutieri au întocmit şi acte premergătoare începerii urmăririi penale pentru comiterea unor infracţiuni. Spre exemplu, poliţiştii rutieri din Negreşti Oaş au identificat pe Strada Victoriei din localitate un tânăr de 19 ani, Vasile S., care a condus o motocicletă fără a poseda permis de conducere de nicio categorie şi fără ca aceasta să fie înmatriculată.

Tânărul este cercetat de poliţişti sub aspectul comiterii infracţiunilor de conducere fără permis a unui vehicul neînmatriculat.

Şi în cazul unei agresiuni au intervenit în data de 16 februarie a.c., poliţiştii din Tăşnad sesizaţi printr-un apel 112, înregistrat în jurul orei 14.00. Patrula de siguranţă publică ce s-a deplasat de îndată la faţa locului a stabilit că în urma unor discuţii contradictorii intervenite între Dumitru C., de 52 de ani şi Vasile C., de 26 de ani, din Tăşnad, tânărul a trecut la exercitarea de violenţe, lovindu-l pe bărbatul de 52 de ani cu pumnii şi picioarele.

Fapta comisă întruneşte elementele constitutive ale infracţiunii de loviri sau alte violenţe, Vasile C. fiind cercetat de poliţişti pentru săvârşirea acestei fapte.

Amplasarea radarelor în perioada 18 – 20 februarie a.c.:

–         DN 19: Ciuperceni –– Vama

–         DN 1C: Drăguşeni – Halmeu

–         DJ 193: Păuleşti – Culciu

–         DN 19A: Beltiug – Supur

–         DN 19: Carei – Petreşti;

–         Municipiul Carei:

  • Strada 1 Decembrie 1918
  • Bd. 25 Octombrie
  • Strada Uzinei
  • DN 1F: Carei – Căuaş – Tăşnad

–         Municipiul Satu Mare:

  • DN 19A: Satu Mare – Dorolţ
  • Strada Botizului
  • Strada Odoreului
  • B-dul Lucian Blaga.

Lasati un comentariu