5 ştiri business pe care nu trebuie să le ratezi în această dimineaţă – 14.02.2012

• publicat la: 14 februarie 2012
5 ştiri business pe care nu trebuie să le ratezi în această dimineaţă – 14.02.2012

Firmele IT oferă studenţilor 500 de stagii de practică, Subway face primele angajări in România, Zurich este cel mai scump oras din lume, care sunt priorităţile strategice pe termen lung ale noilor sefi ai BVB, România riscă din nou suspendarea unui program finanţat cu fonduri europene. Citeşte pe larg revista presei din 14 februarie 2012.

Mediafax: Firmele din IT scot la concurs 500 de stagii de practică. BitDefender, Ubisoft, 4psa sau Adobe sunt doar câteva dintre companiile care oferă studenţilor posibilitatea de a se înscrie în această vară la un program de practică în companie, la cea de-a VIII-a ediţie a programului „Stagii pe bune”, destinat studenţilor din facultăţile cu profil IT&C.

incont.ro: Stabilitatea financiara dauneaza grav portofelului. Tara europeana in care costul vietii a explodat din cauza aprecierii monede. Zurich a devenit cel mai scump oras din lume, potrivit celui mai recent studiu asupra costului vietii, realizat de Economist Intelligence Unit. Aprecierea masiva de anul trecut a francului a ridicat orasul elvetian patru pozitii in clasament fata de anul anterior, devansand capitala Japoniei, scrie The Economist.

Capital.ro: Subway face primele angajări în România. Lanțul internațional Subway, ce urmează a fi inaugurat în România în următoarea perioadă, a dat startul recrutărilor de personal.Compania a postat mai multe anunțuri pe siteurile de joburi, în căutare de ”sandwich artists”. Mai precis, ce intră în oblicațiile angajatului? Acesta trebuie să îi mulțumească și să-i servească pe clienți, să prepare mancarea și, printre altele, să se descurce cu puțină birocrație.

wall-street.ro: Cum vor noii sefi ai bursei sa faca din BVB liderul Europei de Sud-Est La cateva zile dupa ce au fost validati si au avut prima sedinta oficiala, Consiliul de Administratie al Bursei si-a prezentat ieri prioritatile strategice pe termen lung, premisele prin care BVB va deveni lider pentru Europa de Sud-Est pana in 2015.

money.ro: Noi riscuri pentru fonduri UE.România riscă din nou suspendarea unui program finanţat cu fonduri europene. Avertismentul vine chiar de la ministrul Afacerilor Europene. Leonard Orban a declarat, în exclusivitate pentru The Money Channel, că la începutul lunii martie vom afla dacă va exista sau nu o întrerupere formală a plăţilor.

sursa money.ro

Lasati un comentariu