Donaţii pentru oamenii străzii

• publicat la: 15 februarie 2012
Donaţii  pentru oamenii străzii

Astăzi 20 saci cu ajutoare au fost transportate la sediul Adăpostului de Noapte Satu Mare  pentru a fi distribuite  persoanelor care se cazează la acest adăpost.

Impresionaţi de drama oamenilor străzii, care în urma  unui destin mai puţin favorabil, au ajuns să trăiască în condiţii vitrege, jandarmii  sătmăreni au demarat  o  acţiune de întrajutorare.

Activitatea  cu caracter umanitar, începută la nivelul Inspectoratului Judeţean de Jandarmi Satu Mare, vine în continuarea unor acţiuni similare iniţiate de alte instituţii, şi e menită să demonstreze că omenia, bunătatea şi spiritul de solidaritate sunt trăsături caracteristice românilor şi, implicit ale jandarmilor, care acum pot dovedi încă o dată altruismul şi spiritul de camaraderie care îi caracterizează, ajutându-şi  semenii.

Acţiunea de ajutorare demarată la nivelul Inspectoratului  Judeţean de Jandarmi Satu Mare în beneficiul oamenilor străzii sătmăreni este firească, în condiţiile în care personalul Jandarmeriei a răspuns pozitiv de-a lungul timpului, tuturor solicitărilor venite atât din ţară cât şi din străinătate.

Jandarmii sătmăreni au donat obiecte vestimentare şi încălţăminte în beneficiul semenilor  vitregiţi de soartă, toate acestea fiind depuse la sediul Adăpostului de Noapte, urmând a fi distribuite asistaţilor de  personalul instituţiei.

De asemenea cadrele unităţii nu au rămas pasive la necazurile românilor din zonele afectate de calamităţile naturale, şi au început să colecteze alimente neperisabile. Acestea vor fi depuse în mod centralizat la punctul de colectare organizat la Casa Armatei din Municipiul Satu Mare, dar şi individual la punctele de colectare organizate de Crucea Roşie în hipermarketurile din municipiu.

comunicat IJJ

Lasati un comentariu