Suspecţi depistaţi în cazul unor infracţiuni de furt

• publicat la: 1 februarie 2012
Suspecţi depistaţi în cazul unor infracţiuni de furt

Trei persoane suspectate de comiterea unor infracţiuni de furt au fost depistate în urma cercetărilor întreprinse de poliţiştii rurali şi de investigaţii criminale. Iniţial, poliţiştii au fost sesizaţi de către proprietarii păgubiţi, prin intermediul unor plângeri penale, cu privire la prejudicierea patrimoniilor lor ca urmare a sustragerii de către persoane necunoscute a unor bunuri ce le aparţineau.

Un asemenea caz a fost anchetat de poliţiştii Secţiei 3 Satu Mare Poliţie Rurală, după ce un tânăr de 21 de ani, din Botiz, a reclamat că i-a fost sustrasă o drujbă în valoare de 800 lei din anexa unui imobil din localitate. Suspectul în cazul acestei infracţiuni de furt a fost identificat de poliţiştii rurali, Iozsef K., de 40 de ani, din Botiz, fiind cercetat penal pentru fapta comisă.

Şi poliţiştii Secţiei 5 Petreşti Poliţie Rurală au efectuat investigaţii în cazul unui furt reclamat de Marius P., de 26 de ani, din comuna Sanislău. Partea vătămată a sesizat că i-a fost sustrasă o bicicletă, precizând de asemenea că a remarcat faptul că bunul sustras se află deja în posesia altui localnic. Poliţiştii au stabilit că deţinătorul bicicletei nu este şi autorul furtului, acesta cumpărând bunul fără a cunoaşte faptul că acesta provine din comiterea unei infracţiuni. A fost identificată şi persoana suspectată de săvârşirea faptei, Zoltan K., de 55 de ani, din Sanislău, cercetat de poliţişti pentru furt calificat.

Lasati un comentariu