Trei artişti fotografi expun luni in Atelierul Paul Erdös

• publicat la: 3 februarie 2012
Trei artişti fotografi expun luni in Atelierul Paul Erdös

După două saloane colective, Asociaţia Artiştilor Fotografi Prisma Satu Mare, organizează prima expozitie a unui grup mai mic de membri. Ea va avea loc luni, 6 februarie, de la ora 17.30, in Atelierul memorial Paul Erdös, situat in apropiere de Filarmonica Dinu Lipatti. Expozitia poartă titlul Poezia iernii si cuprinde fotografii conceptuale, abstracte, peisaje, câteva instantanee etnografice, imagini cu tematica socială.

Expun artiştii fotografi Alexandru Pop, Eduard Zichor si Dan Bale, ultimul fiind preşedintele Asociatiei Prisma. Evenimentul este inscris in calendarul national al Asociatiei Artistilor Fotografi din România.

sursa tv1sm

comentarii

de pop alexandru la 4 februarie 2012 - 12:41

S-a facut omica confuzie. Rog a se citi comunicatul de presa: Artistul sătmărean, Aleandru Pop, membru al Asociației Artiștilor Fotografi Prisma are plăcerea de a vă invita luni, 6 februarie la ora 17:30 la vernisajul expoziției “Poezie de …iarnă” care va avea loc în incinta Atelierului Memorial Paul Erdös.Expoziția se bucură de îna…ltul patronaj al Asociației Artiștilor Fotografilor din România-AAFRO , iar în cadrul acesteia veți putea admira fotografii din categoriile:conceptual, abstract, peisagistica și etnologie precum și lucrările pe tematici sociale ale altor doi artiști, membri ai organizației Artistilor Fotografi Prisma -Dan Bâle și Zichor Eduard. In data de 19 decembrie 2011 a avut loc vernisajul expozitiei de grup din cadrul Asociatiei Artistilor Fotografi prisma si tot in acelasi moment a fost si expozitie mea personala (POP ALEXANDRU) ambele expozitii bucurandu-se de PATRONAJUL AAFR. Evenimentul ce va avea loc luni 6 februarie este la fel patronata de AAFR si nu are legatura cu Asociatia Prisma. E doar o coincindenta ca expozantii sunt membri al Asociatiei Prisma. Este o expozitie personala unde i-am invitat pe cei doi colegi mai sus mentionati sa mi se alature.

de Buletin de Carei la 4 februarie 2012 - 13:55

Va multumim pentru precizari.Avand in vedere ca nu am primit niciun comunicat de presa din partea Dvs. nu aveam de unde sa cunoastem detaliile pe care le mentionati.In subsol este mentionata sursa .

Lasati un comentariu