Urmărit general identificat la vama Urziceni

• publicat la: 19 februarie 2012
Urmărit general identificat la vama Urziceni

Anton P, de 51 ani este cercetat în stare de libertate de poliţiştii din Tăşnad pentru conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul de către o persoană cu o îmbibaţie în sânge peste limita legală, conducere fără permis şi punerea în circulaţie a unui autovehicul neînmatriculat sau neînregistrat.

La data de 18.02.2012, în cadrul unei acţiuni organizate de poliţiştii din Tăşnad pentru combaterea indisciplinei în trafic şi diminuarea riscului rutier a fost identificat Anton P., care conducea un tractor fără număr de identificare pe raza localităţii Santău.  Bărbatul nu a putut prezenta  un document de înmatriculare sau înregistrare a autovehiculului condus şi a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind o concentraţie de 1,03 ml/l alcool pur în aerul expirat. Totodată s-a stabilit faptul că acesta nu poseda permis de conducere pentru nicio categorie.

Tot  in cursul zilei de 18.02.2012, lucrători din cadrul Sectorului Poliţiei de Frontieră Carei l-au identificat în Punctul de trecere al frontierei Urziceni pe Rist Antal, de 41 ani, care era urmărit şi poseda mandat de executare a pedepsei, fiind condamnat la 5,6 ani închisoare pentru lovituri cauzatoare de moarte. Bărbatul a fost  identificat la intrarea în ţară şi a fost predat lucrătorilor Biroului ”Urmăriţi” din cadrul Serviciului de Investigaţii Criminale, fiind depus în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă al  IPJ Satu Mare.

În cursul zilelor de 17 şi 18 februarie a.c., în cadrul acţiunilor desfăşurate de poliţiştii sătmăreni în vederea diminuării riscului rutier şi impunerii respectării normelor rutiere, au fost aplicate 385 de sancţiuni contravenţionale în valoare de peste 30360 de lei. De asemenea, 9 şoferi au rămas fără permis de conducere

Printre abaterile frecvente comise de conducătorii auto cărora le-a fost reţinut permisul de conducere au conducerea sub influenţa alcoolului, neacordarea de prioritate şi conducerea cu o viteză  mai mare cu 50 km/h faţă de limita legală. De asemenea, au fost constate 4 infracţiuni la regimul rutier.

comunicatIJP

Lasati un comentariu