Ziua Indrăgostiţilor, ziua Sf. Valentin la Colegiul Tehnic “Iuliu Maniu” Carei

• publicat la: 15 februarie 2012
Ziua Indrăgostiţilor, ziua Sf. Valentin la Colegiul Tehnic “Iuliu Maniu” Carei

In ultima vreme, Ziua Indrăgostitilor a fost adoptată  si pe meleagurile noastre.Tinerii sunt incântaţi că există şi o zi a lor, a indrăgostiţilor, un prilej de a sărbători impreună cu cel (cea) iubit(a). Deşi mai sunt voci care spun că nu este o zi specifică ţării noastre, ea prinde rădăcini tot mai adânci cu fiecare an ce trece.

Ziua de 14 februarie a fost una specială şi in cadrul Colegiului Tehnic “Iuliu Maniu” Carei, unde Consiliul Scolar al Elevilor, impreună cu restul colegilor au organizat o serie de activităţi pentru a omagia această zi.

In faţa sălii festive a liceului a fost amplasat un panou unde elevii şi-au putut afişa gândurile, impresiile si citate despre iubire, dar totodată putând face dedicaţii persoanelor iubite.

Membrii Consiliului Scolar al Elevilor au confecţionat inimioare, care de dimineaţă au fost impărţite elevilor şi cadrelor didactice, aceştia purtându-le la piept pe durata intregii zile.

A fost o zi memorabilă pentru intregul colectiv al Colegiului Tehnic “Iuliu Maniu”.

sursa CTIM

comentarii

de Viorica la 16 februarie 2012 - 20:01

Mereu a existat o zi a indragostitilor in istoria poporului roman doar ca nu era comercializata asa cum au exportat-o americanii si se pare ca prinde mai bine decat cea traditionala.

Lasati un comentariu