Aur şi argint pentru elevii lui Mircea Podoabă

• publicat la: 3 martie 2012
Aur şi argint pentru elevii lui Mircea Podoabă

Balaj Robert de la Clubul Elevilor Tapo Carei a reuşit să câştige medalia de aur si titlul de campion naţional cu echipa CSM Cluj, la Campionatul Naţional de Tenis de Masă. Tot la această competiţie, Sek Kristof a obţinut argintul cu echipa L.P.S Constanţa iar Keresztesi Kitty s-a situat pe locul  VI cu echipa C.S.S   Tg. Mureş.

La Slatina,in perioada 23-27 februarie 2012, a avut loc Campionatul Naţional de tenis de masă, întrecere rezervată categoriei juniori III. Competiţia a reunit la start 218 competitori de la cele mai bune cluburi din ţară, 121 dintre aceştia întrecându-se la băieţi şi 97 la fete.

Dacă în anii precedenţi competiţia era împărţită în două şi se disputa în perioade diferite, de această dată organizatorii au hotărât să reunească toate probele: individual masculin, individual feminin, echipe masculin, echipe feminin, dublu-feminin, dublu-masculin şi dublu-mixt.

Antrenorii Mircea Podoba şi Bottyan Geza au deplasat la Slatina  cei mai buni sportivi antrenaţi de ei,rezultatele obţinute fiind mai mult decât încurajatoare.

Aceste rezultate nu sunt deloc întâmplătoare, demonstrând  că acest Club al Elevilor -Tapo Carei,înfiinţat în urmă cu aproximativ 10 ani, culege roadele a mii de ore de muncă susţinută.

La simplu , Sek Kristof s-a clasat pe un frumos loc  V iar Balaj Robert şi Keresztesi Kitty au terminat între primii 16.

La dublu masculin, perechea Sek Kristof  – Pletea Cristian a obţinut locul  III şi medalia de bronz în timp ce Balaj Robert a reuşit o calificare in sferturi de finală la dublu.

La dublu mixt , Sek Kristof –Plăiaşu Adina  au urcat pe a doua treaptă a podiumului,obţinând locul II ,medalie de argint şi devenind vicecampioni ai României.

Keresztesi Kitty a reuşit  calificarea in sferturi de finală la aceeaşi probă.

Următorul concurs pentru elevii clubului Tapo Carei va fi Cupa Internaţională Bistriţa in perioada 23-25 Martie 2012,unde vor participa sportivi din Israel,Franţa,Spania,Serbia,Ungaria,etc.

redactia

comentarii

de Horia Mărieș la 3 martie 2012 - 22:40

Sincere felicitări!
Omul (Mircea Podoabă) sfintește locul.

de Horia Mărieș la 3 martie 2012 - 22:42

Mii de scuze.
Oamenii (antrenorii Mircea Podoabă și Bottyan Geza) sfințesc locul.

de Nicoleta Latis la 4 martie 2012 - 12:52

Felicitari, Tapo Carei! Intregii echipe pentru ca nu se pot obtine asemenea rezultate decat prin munca si spirit de echipa! Multumim ca faceti cunoscut numele orasului!

de gratianboros la 4 martie 2012 - 19:20

Felicitari Mircea Podoaba ! Doar datorita ambitiei tale fara margini s-a ajuns la asemenea performante sportive in tenis de masa la Carei . Felicitari TAPO CAREI !

de VIORICA BILATIU la 5 martie 2012 - 07:31

felicitari!!!!!

de hohoho la 5 martie 2012 - 18:30

FELICITARI!!!

Lasati un comentariu