Icoana miraculoasă a Sfintei Fecioare Maria de Guadalupe soseşte la Satu Mare

• publicat la: 27 martie 2012
Icoana miraculoasă a Sfintei Fecioare Maria de Guadalupe soseşte la Satu Mare

Joi şi vineri in judetul Satu Mare se va afla icoana miraculoasă a Sfintei Fecioare Maria de Guadalupe (Mexic) care este cunoscută ca fiind nepictată de mâna omenească, de altfel, singura aprobată de Biserica Catolică si este consacrată ca Protectoare a pruncilor nenăscuţi.

Icoana va sosi la Satu Mare joi, 29 martie, la biserica greco-catolică Sfintii Arhangheli Mihail si Gavril de la ora 17:30, iar vineri, 30 martie, de la aceeasi oră va sosi la parohia greco-catolică Buna Vestire din Negresti Oaş.

De mentionat este faptul că icoana se va afla in aceste două parohii până a doua zi in jurul prânzului. Icoana Maicii Domnului de la Guadalupe este o copie fidelă in mărime naturală a originalului, care se află in Mexic, iar episcopii catolici de acolo au binecuvântat periplul ei prin bisericile lumii pentru oprirea avorturilor.

Din program fac parte Sfinte Liturghii, devotiuni, adoraţie euharistică, proiecţii video prezentate de către Asociatia Pro Vita Satu Mare si predici pe această temă. Organizatorii sunt membrii Asociatiei Darul Vietii din Timişoara impreună cu cele două parohii.

sursa tv1sm

Lasati un comentariu