Informaticieni de la Teoretic merg la Naţională

• publicat la: 22 martie 2012
Informaticieni de la Teoretic merg la Naţională

Sâmbătă,17 martie 2012, a avut loc faza judeţeană a Concursului Naţional de Informatică Aplicată CIA2012, desfăşurată la Colegiul Naţional „Ioan Slavici” Satu Mare sub coordonarea  MECTS prin ISJ SM.Din cei  108 participanţi  la  această  etapă,10 elevi au fost de la Liceului Teoretic Carei,indrumati de prof.Ion Laslo.

Acest concurs se desfăşoară pe două secţiuni: Tehnologia informaţiei şi a comunicaţiilor (TIC) , destinată elevilor claselor IX-XII care studiază la clasă disciplina TIC ca disciplină obligatorie şi care au avut de prezentat un proiect specific programei şcolare pe tema „Artă prinştiinţă, ştiinţă prin artă”, respectiv secţiunea Aplicaţii C#, destinată elevilor de clasa IX-XII indiferent de profilul clasei, care s-au prezentat cu proiecte individuale având ca temă „Plus şi Minus”.

Elevii Liceului Teoretic din Carei au obţinut rezultate frumoase şi în acest an după ce anul trecut „am avut 3 participanţi la faza naţională din lotul judeţean de 5 elevi, iar în anii trecuţi am fost prezenţi pe podium de fiecare dată cu elevi foarte buni la toate sectiunile IT”, după cum ne declară profesorul Ion Laslo , coordonatorul lotului LTC.

S-au calificat la faza naţională elevii Vida Robert-Francisc, care a obţinut locul I la clasa a-XII-a, secţiunea C# şi Axinte Vasilică din clasa a X-a, care a luat locul I la secţiunea TIC.

Rezultate frumoase au obţinut elevii Bara Valentin, clasa a IX-a, care a luat locul III la secţiunea TIC, Cheregi Cătălin-Antonio şi Laslo Marian din clasa a X-a, care au obţinut fiecare câte o menţiune la secţiunea TIC.

Îi felicităm şi noi pe această cale şi urăm reprezentanţilor Liceului Teoretic la naţionale  o cât mai bună clasificare pe podium.

redactia

comentarii

de Anonim la 22 martie 2012 - 18:32

If in If FTW !!!

de Avram la 22 martie 2012 - 20:43

Bravo baietii !Faine rezultate!

de AgroZooBouo la 23 martie 2012 - 11:00

Bravo ma,voi nu sinteti
ca noi !!

de sabadap la 23 martie 2012 - 17:45

Da Colegiul National Iuliu Maniu mai exista ?
nimic , nimic ??

Lasati un comentariu