Linie electrică nouă pentru 2.500 de careieni

• publicat la: 15 martie 2012
Linie electrică nouă pentru 2.500 de careieni

De câteva zile, cartierul Mihai Viteazu este răvăşit de lucrări care au afectat confortul locuitorilor zonei dar tot acest deranj va fi,se pare,spre binele lor deoarece in final vor beneficia de o nouă linie electrică subterană,de medie tensiune. Vechiul cablu nu mai făcea faţă consumului sporit de energie din ultimul timp aşa că pe o porţiune de 800 de m acesta va fi schimbat.

Traseul lucrării  se derulează pe străzile Gheorghe Lazăr,Albinelor,Ady Endre, Mihai Viteazu  şi Franz Liszt.

Peste 2.500 de careieni dar şi agenţi economici vor beneficia de  lucrarea denumită reconstrucţie linie electrică subterană 20 kv tronsonul statia Carei 1 si punctul de alimentare 8820 cartier Mihai Viteazu,al cărui beneficiar dar si investitor este  SDEE – Sucursala de Distributie a Energiei Electrice Satu Mare.

Acesta a dorit să crească siguranţa  in alimentarea cu energie electrică a consumatorilor din zona cartierului Mihai Viteazu.

Executantul lucrării este Agenţia de Intreţinere si Servicii Energetice  Satu Mare.

In urma săpăturilor efectuate,au fost afectate atât  spaţiile verzi,căile de acces pietonal cât şi carosabilul dar potrivit  informaţiilor oferite de institutia  beneficiară,refacerea acestora cade in sarcina Primăriei Carei.

Durata de executie a lucrării este de 30 de zile,termenul de finalizare fiind prevăzut pentru 5 aprilie 2012.

Până în prezent,lucrările se desfăşoară  îngrijit,executanţii înlăturând urmele lucrărilor efectuate şi lăsând  terenul  curăţat, pentru a se putea reface trotuarele.

redactia

comentarii

de magyar la 15 martie 2012 - 19:24

asta este necesar,nu trebe sa-i laudam,mai ales ca pana in 2017 pretul energiei electrica va crests cu 500la suta,sa faca si ei ceva.

Lasati un comentariu