Mai multe zboruri de pe Aeroportul Internaţional Cluj-Napoca în programul de vară

• publicat la: 27 martie 2012
Mai multe zboruri de pe Aeroportul Internaţional Cluj-Napoca în programul de vară

Aeroportul Internaţional Cluj-Napoca începe sezonul de vară 2012 prin reintroducerea destinaţiei Palma de Mallorca şi cu un număr crescut de frecvenţe. Aceste modificări sunt incluse în programul de vară al zborurilor, care a intrat în vigoare începând cu 25 martie 2012 şi care poate fi consultat pe site-ul aeroportului www.airportcluj.ro.

Astfel, reţeaua de rute pe care aeroportul clujean o oferă pasagerilor săi se extinde prin reintroducerea destinaţiei Palma de Mallorca începând din 31 martie, în vreme ce numărul total al frecvenţelor pentru cursele regulate operate săptămânal de la Cluj creşte de la 84 la 96 de frecvenţe.

Pentru zborurile pe ruta Cluj-Napoca – Bucureşti Otopeni, compania TAROM a introdus câte o frecvenţă suplimentară, în fiecare zi, de luni până vineri. Comparativ cu sezonul trecut, săptămânal de la Cluj-Napoca vor fi efectuate spre Otopeni câte 35 de curse, faţă de 30, câte erau operate până în prezent.

De asemenea, compania Wizz Air creşte cu câte două frecvenţe numărul curselor spre destinaţiile Londra şi Forli. Legăturile aeriene cu Londra vor fi asigurate zilnic, cu excepţia zilei de sâmbătă, în vreme ce spre Forli vor fi operate 5 zboruri/săptămână (luni, miercuri, joi, vineri şi duminică). Totodată, câte o frecvenţă suplimentară va fi introdusă pentru fiecare din destinaţiile: Dortmund, Beauvais, Madrid, Barcelona, Valencia şi Zaragoza.

„Şi în acest an Aeroportul va fi unul din reperele importante ale comunităţii noastre. În ciuda crizei generale, a falimentului unor operatori aerieni, vom continua să asigurăm legătura dintre Cluj şi alte destinaţii importante din lume. Finalizarea noii piste va însemna un nou pas înainte în consolidarea poziţiei de aeroport de referinţă pentru această parte a Europei”, consideră preşedintele Consiliului Judeţean Cluj, d-nul Alin Tişe.

sursa napocanews

Lasati un comentariu