Minor accidentat grav

• publicat la: 12 martie 2012
Minor accidentat grav

În data de 09.03.2012, polițiștii Biroului rutier al Poliției municipiului Satu Mare, l-au identificat în trafic pe M. Vlad de 18 ani, în timp ce conducea un autoturism marca BMW în Piața Libertății din municipiul Satu Mare, neînmatriculat și având aplicate plăcuțe cu numere de înmatriculare false.
Cercetările continuă cu autorul în stare de libertate.

În urma unei acțiuni desfășurate de polițiștii Secției 2 poliție rurală Livada au fost identificați B. Vasile de 44 de ani, care poseda mandat de executare a închisorii, fiind condamnat la 1 an și 3 luni închisoare pentru săvârșirea de infracțiuni la regimul circulației și T. Andrei de 34 de ani, condamnat la 1 an închisoare pentru săvârșirea infracțiunii de furt calificat.
Ambii au fost introduși în arestul IPJ Satu Mare.

Tot in data de 09.03.2012, în jurul orei 12.10, în timp ce conducea un autoturism marca Fiat pe strada Vasile Lucaciu din municipiul Carei, E. Gyula de 24 de ani l-a accidentat pe minorul R.L. de 11 ani, care se angajase în traversarea străzii în fugă, prin loc nepermis și fără să se asigure.
În urma accidentului a rezultat rănirea gravă a minorului care a fost transportat la Spitalul municipal Carei, în vederea efectuării investigațiilor medicale.
Conducătorul auto a fost testat cu aparatul alcooltest, rezultatul fiind negativ. Totodată celui în cauză i-au fost recoltate și probe biologice.

comunicat

Lasati un comentariu