Persoane tinere,de meserie:hoţ

• publicat la: 27 martie 2012
Persoane tinere,de meserie:hoţ

Polițiștii rurali din cadrul Secțiilor 7 Carei și 8 Gherța Mică au fost sesizați de către doi localnici din Moftinu Mic, respectiv Tarna Mare, cu privire la sustragerea de bunuri din locuință ori din anexele gospodăriei. Spre exemplu, la Moftinu Mic, polițiștii rurali l-au identificat pe Elemer B., de 40 de ani, din localitate, care a pătruns fără drept, pe timp de noapte, în curtea locuinței unui consătean și a furat de pe terasă 6 covoare, în valoare de 400 lei.

Și polițiștii Secției 8 Gherța Mică Poliție Rurală i-au depistat pe toți cei trei suspecți în cazul sustragerii unei motopompe, în valoare de 5000 lei, dintr-o anexă a gospodăriei lui Grigore S., de 55 de ani, din Tarna Mare. Marius M., de 26 de ani, Dorin T., de 19 ani și Viorel P., de 32 de ani, sunt, de asemenea, cercetați pentru furt calificat.

În cele două cazuri, polițiștii au reușit recuperarea integrală a prejudiciilor cauzate proprietarilor păgubiți.

Tot polițiștii rurali, de această dată din cadrul Secției 9 Negrești Oaș Poliție Rurală, au fost cei care l-au surprins în flagrant pe Mihai P., de 31 de ani, din Prilog, în timp ce încerca să sustragă bunuri din locuința unui consătean plecat la muncă în străinătate. Vecinii au anunțat Poliția, reclamând că au sesizat prezența unei persoane străine în casă, bărbatul fiind surprins „în acțiune” de polițiștii ce  s-au deplasat de îndată în locația indicată.

Suspectul este cercetat sub aspectul comiterii infracțiunii de tentativă la furt calificat.

Lasati un comentariu