Ultraj contra bunelor moravuri

• publicat la: 28 martie 2012
Ultraj contra bunelor moravuri

Trei bărbați condamnați la executarea unor pedepse privative de libertate au fost depistate de polițiștii sătmăreni, în contextul acțiunilor organizate în scopul identificării persoanelor pe numele cărora au fost emise mandate de arestare ori de executare a pedepsei închisorii sau a celor ce figurează drept urmărite ori dispărute.

Spre exemplu, polițiștii Secției 6 Tășnad Poliție Rurală l-au depistat pe Zoltan M., de 41 de ani, din localitatea Pir, în sarcina căruia Judecătoria Carei stabilise o pedeapsă de 1 an închisoare pentru comiterea infracțiunilor de ultraj contra bunelor moravuri și tulburarea liniștii publice.

Și polițiștii rurali din cadrul Secției 1 Valea Vinului au identificat pe raza localității Borlești, în urma activităților desfășurate în cooperare cu polițiștii Serviciului de Investigați Criminale, Compartiment “Urmăriri” și cu jandarmi, un bărbat de 46 de ani, din Târgu Jiu, ce poseda mandat de executare a pedepsei închisorii. Ioan J. a fost condamnat de către magistrații Judecătoriei Bistrița la 3 ani închisoare pentru săvârșirea infracțiunii de abuz de încredere.

În cel de-al treilea caz, investigațiile au fost întreprinse de polițiștii Secției 9 Poliție Rurală Negrești Oaș, aceștia depistând pe raza localității Certeze un bărbat de 38 de ani pe numele căruia autoritățile maghiare au emis un mandat european de arestare. Dafin B., din Satu Mare, a fost preluat de o escortă a Serviciului de Investigații Criminale, Compartiment “Urmăriri”, urmând a fi prezentat Parchetului de pe lângă Curtea de Apel Oradea pentru dispunerea măsurilor legale.

Lasati un comentariu