Accident de muncă la Chereuşa

• publicat la: 11 aprilie 2012
Accident de muncă la Chereuşa

Un maramureșean de 35 de ani, angajat al unei firme din Baia Mare, a fost accidentat grav în timpul efectuării unor lucrări la o fermă dezafectată din localitatea Chereușa.

Muncitorul, alături de alți patru colegi, demontau acoperișul fermei, confecționat din plăci de azbociment, dar la un moment dat, una dintre plăci a cedat, iar bărbatul de 35 de ani, a căzut de la o înălțime de 4 metri, fiind grav rănit. Polițiștii Secției 6 Tășnad Poliție Rurală și specialiștii din cadrul Inspectoratului Teritorial de Muncă Satu Mare, ce au intervenit de urgență la fața locului, au stabilit că în momentul accidentului, victima, Dorel B., tocmai își desfăcuse centura de siguranță deoarece intenționa să-și schimbe poziția de lucru, astfel încât nu a mai fost asigurat, iar impactul nu a putut fi evitat.

Bărbatul accidentat a fost transportat la Spitalul municipal Carei pentru acordarea de îngrijiri medicale, polițiștii continuând cercetările în cauza privind vătămarea corporală din culpă.

Accident ușor de circulație

O altă persoană a fost accidentată ieri, 10 aprilie a.c., de această dată în urma unui eveniment rutier petrecut în jurul orei 17.00, în orașul Negrești Oaș.

Polițiștii formațiunii rutiere au stabilit că bărbatul de 58 de ani ce a suferit leziuni ușoare, conducea o mopedă, fără a fi urmat cursul de siguranță rutieră, și datorită neadaptării vitezei și nepăstrării unei distanțe corespunzătoare în mers, a intrat în coliziune cu autoturismul condus regulamentar de Ioan B., de 36 de ani.

Conducătorului mopedei, Gheorghe C., din Negrești Oaș, i-au fost recoltate probe biologice în vederea stabilirii eventualei alcoolemii, polițiștii continuând cercetările în acest caz.

Lasati un comentariu