Atletism:argint pentru Patrik

• publicat la: 10 aprilie 2012
Atletism:argint pentru Patrik

Olimpiada naţională a Sportului Scolar, de cros ,de la Băile Felix a adus un titlu de vicecampion pentru Zsoldos Patrik de la CSS Carei,antrenor Florin Turcu.

Sâmbătă,la Băile Felix a avut loc etapa naţională a Olimpiadei Scolare a Crosului,2012,invăţământ gimnazial si liceal.După cum am  menţionat in articolele anterioare,Clubul Sportiv Scolar Carei a avut trei reprezentanţi la această competitie,aceştia fiind Tineghe Claudia,Bekes Regina şi Zsoldos Patrik insoţiţi  de antrenorul Florin Turcu.

Au participat concurenti din 43 de judete,respectiv 172 de elevi,  care au avut de alergat pe o distanta de 2000 m-baietii si 1500 m -fetele.

Crosul s-a desfăşurat  pe traseele din  pădurea de la Băile Felix. Zsoldos Patrik de la CSS Carei,elev la Scoala Generală nr.3 Carei a sosit pe a doua pozitie,devenid astfel vicecampion naţional la această probă,devansat fiind de Raul Crecan din Zalău.

O comportare meritorie au avut şi atletele careience,Tineghe Claudia şi Bekes Regina,acestea  participând la finală dar fără să urce pe podium.

redacţia

Lasati un comentariu