Bursa locurilor de muncă

• publicat la: 9 aprilie 2012
Bursa locurilor de muncă

Agenţia Judeţeană pentru Ocuparea Fortei de Muncă Satu Mare organizează in data de 27 aprilie, incepând cu ora 8, la Casa de Cultură a Sindicatelor Satu Mare Bursa Generală a Locurilor de Muncă.

Toti cei care isi doresc să isi schimbe locul de muncă sau  doresc să muncească sunt aşteptati pentru a sta efectiv de vorbă cu angajatorii, a vedea ce caută acestia si care sunt conditiile  pe care să le indeplinească pentru a se angaja.

Angajatii Institutiei sunt pe teren de două saptamani si centralizeaza locurile de munca puse la dispozitie de catre antreprenorii sătmăreni.

Astfel, sunt vacante 376 de locuri de muncă care isi aşteaptă persoanele interesate. Asemenea listelor cu locurile de muncă vacante saptamanale cele mai multe locuri de munca vacante sunt in industria confectiilor insă locurile de munca sunt diverse căutându-se si pregătitor piese incaltaminte, agent de vânzări, asistent manager, croitor, muncitor necalificat la spargerea si tăierea materialelor de constructii, tâmplar universal sau zidar pietrar.

sursa tv1sm

Lasati un comentariu