La plimbare cu maşina neînmatriculată

• publicat la: 25 aprilie 2012
La plimbare cu maşina neînmatriculată

Pentru a preveni producerea unor  accidente de circulație, polițiștii rutieri din întreg județul au continuat și ieri seria acțiunilor de supraveghere a traficului și de monitorizare a respectării normelor rutiere, aplicându-se în jur de 180 de sancțiuni contravenționale, în valoare totală de 12.000 lei.

Au fost suspendate trei permise de conducere pentru circulație pe sens opus și neprezentarea la Poliție în 24 de ore de la implicarea într-un eveniment rutier soldat cu pagube materiale.

De asemenea, polițiștii rutieri au constatat și comiterea unor infracțiuni la regimul circulației, este cazul lui Gyula J., de 45 de ani, din Viile Satu Mare, depistat la volan după ce a consumat alcool, având o concentrație de 0,64 mg/l alcool pur în aer expirat. Șoferul a fost condus la spital pentru recoltare de probe biologice, fiind cercetat pentru conducere cu alcoolemie peste limita legală.

Pe numele altei conducătoare auto, Erika H., de 26 de ani, din Carei, polițiștii au întocmit acte premergătoare începerii urmăririi penale sub aspectul comiterii infracțiunilor de conducere a unui autovehicul neînmatriculat și cu număr fals. Polițiștii rutieri din Carei au depistat-o în trafic pe tânără, în timp ce conducea pe Strada Karoly Sandor din municipiu, un autovehicul a cărui autorizație de circulație provizorie expirase de la finele lunii martie a.c.

Amplasarea radarelor în data de 25 aprilie a.c.:

–         DN 19: Satu Mare – Ciuperceni – Livada – Vama – Negreşti Oaş;

–         DN 1C: Apa – Halmeu;

–         DJ 193: Satu Mare – Păuleşti – Culciu – Pomi;

–         DN 19A: Satu Mare – Ardud – Supur;

–         DN 19: Satu Mare – Carei – Petreşti

Municipiul Carei:

  • Strada Agoston;
  • Strada Petofi Sandor;
  • Strada 1 Decembrie 1918;
  • DN 1F: Carei – Urziceni

Municipiul Satu Mare:

  • Strada Odoreului;
  • Bulevardul Lucian Blaga;
  • Bulevardul Unirii.

Lasati un comentariu