Membrii Sindicatului Liber Satu Mare beneficiază de asigurări de viață și de boală

• publicat la: 1 aprilie 2012
Membrii Sindicatului Liber Satu Mare beneficiază de asigurări de viață și de boală

Membrii  sindicatului Liber Satu Mare beneficiază gratuit de asigurări de viață și de boală. Costurile sunt suportate de către sindicat.

Suntem convinși de importanța asigurărilor, și în particular al asigurărilor de grup. Sindicatul Liber Satu Mare,  acordă un număr mare de ajutoare sociale, de boală, de deces, etc.  Pornind de la analiza de nevoi, am ajuns la concluzia ca este necesar ca membrii  să fie asigurați.

În ultimii ani un număr mare dintre membri noștri au suferit boli, intervenții chirurgicale, până și decese. O parte din membri noștri au avut și până acum asigurare, însă numai acele persoane care și-au plătit asigurarea. În realitate nevoia de asigurare este mai mare.  Am dori ca de acum înainte toți membrii noștri să fie asigurați.
Mai mulți colegi nu au dorit anii trecuți să își plătească asigurări, chiar dacă erau la un preț foarte avantajos. Probabil și datorită concepției cum că ar fi niște bani aruncați. Practica însă arată faptul că sunt multe situații neașteptate de boală, accidente, spitalizări până și decese. Asigurarea oferă o minimă garanție pentru situații neașteptate. Ce se întâmplă dacă o persoană are nevoie urgentă de bani, pentru spitalizare, operații, etc.? Ajutorul dat de sindicat probabil că nu acoperă cheltuielile. În aceste momente asigurările sunt vitale.
Având în vedere aceste considerente, Sindicatul Liber a hotărât să-și asigure membrii cu asigurări de boală, intervenții chirurgicale și de viață,  de grup, la firma Generali. Costurile sunt suportate de către sindicat.  Asigurările intră eșalonat începând cu luna martie 2012. Am dori ca până în a doua jumătate a lunii aprilie să ajungem să asigurăm toți membrii noștri.

În urma negocierilor purtate cu firma de asigurări, au acceptat ca și aparținătorii membrilor de sindicat să poată beneficia de aceste tipuri de asigurări. Aparținătorii membrilor de sindicat vor putea beneficia de asigurările noastre de grup,la un preț  foarte  avantajos.

Președintele SLI Satu Mare,
prof. Oprea Victor

comentarii

de Mariana Serbanoiu la 1 aprilie 2012 - 20:02

nu sint membru la sindicatul de mai sus …primesc totusi articole despre activ . sindicatului din invatamint ….dar lucrez in invatamint …la noi la scoala este doar un sindicat …..nu stiu de ce nu veniti sa va prezentati activitatea si ……. legat de asigurarile de viata …cred ca nu ati inteles corect conditiile contractuale .sau mai bine zis cind se dau acele despagubiri….mare grija ce le spuneti asiguratilor ..pentru ca spitalizarile si operatiile pentru bolile avute inainte de a incepe asigurarea nu se platesc si nici internarile la spitalul de recuperare cu alte cuvinte sindicatul plateste cam degeaba bani grei catre asigurator care stie sa se apere foarte bine cind e vorba de despagubire ….recent am fost internata la spitalul de recuperare din zalau si nu am primit despagubire pe motiv ca acest fel de spitalizare nu e in contract cu alte cuvinte era o boala veche …si inca ceva daca decesul survine ca urmare a unei boli vechi avute inainte de inceperea asigurarii tot nu se pleteste suma asigurata in caz de deces asa ca va rog sa va informati foare bine ce se despagubeste si ce nu ca altfel face-ti mari efrorturi sa platiti bani grei catre asigurator ..si tot degeaba …lucrez la o firma concurenta si stiu despre ce vorbesc …….. eu lucrez la Colegiul Tehnic :Elisa Zamfirescu :

de rtcarei_2006@yahoo.com la 2 aprilie 2012 - 07:11

COMPANIA DE ASIGURARI SI INVESTITII – AVIVA – este cea mai O.K. si serioasa Companie.De peste 360 de ani in lume.Are cele mai bune produse .Printr-o planificare financiara adecvata poti sa elimini sau sa diminuezi dificultati financiare produse de imbolnaviri,accidente,incapacitatea de munca sau decesul prematur,invaliditate,spitalizare,interventii chirurgicale etc.Poti alege pachete de beneficii construite astfel incat sa il poti alege pe cel care se adapteaza cel mai bine situatiei tale.Aviva iti pune la dispozitie mai multe
programe de investitii, protectie financiara si siguranta,vei putea construi in timp un fond care sa genereze castiguri semnificative.

de Horia Mărieș la 2 aprilie 2012 - 07:50

rtcarei_2006@yahoo.com :

Parcă este un spațiu consacrat reclamei (bănuiesc contra cost) în dreapta acestei pagini. Oare de ce nu-l utilizați Dvs. pe acela?

N-are AVIVA destui bani alocați pentru publicitate?

Dacă n-are, mai poate fi considerată oare „cea mai O.K. si serioasa Companie. De peste 360 de ani in lume. Are cele mai bune produse.” ???

Așa o fi, cum scrieți Dvs., nu vă pot contrazice, fiindcă eu unul n-am apelat la ea.

de cititor la 2 aprilie 2012 - 09:06

Cei de la radio sunt agenti la firma de asigurari?

de Horia Mărieș la 2 aprilie 2012 - 09:36

Am fost și eu ceva mai curios decât trebuie. Ia de te uită. Absolut real.

Warning: Something’s Not Right Here!
http://www.radiotransilvania.ro contains content from 31.184.242.103, a site known to distribute malware. Your computer might catch a virus if you visit this site.
Google has found malicious software may be installed onto your computer if you proceed. If you’ve visited this site in the past or you trust this site, it’s possible that it has just recently been compromised by a hacker. You should not proceed, and perhaps try again tomorrow or go somewhere else.
We have already notified 31.184.242.103 that we found malware on the site.

Lasati un comentariu