Miss Fotomodel la Şcoala Altfel

• publicat la: 5 aprilie 2012
Miss Fotomodel  la Şcoala Altfel

Şcoala Altfel a adus în atenţia elevilor şi un concurs de Miss. Evenimentul a avut loc la Şcoala cu clasele I-VIII nr. 3 Carei, avându-l drept coordonator pe prof. Tudorel Monea, care a fost şi prezentatorul concursului, alături de eleva Patricia Borbely din clasa a VII-a B.

Evenimentul artistic a cuprins trei prezentări vestimentare, ţinută de stradă, sport, respectiv de seară.

Între aceste defilări în diverse ţinute, atmosfera a fost întreţinută de diverse concursuri, printre care: un test de cultură generală cu 30 de întrebări, 3 probe sportive inedite, o cursă de viteză  cu ouăle de paşte ce trebuiau aşezate în cercurile de culoarea corespunzătoare oului, aruncarea mingii la coşul de baschet, o probă de memorie care a constat din audiţia unei strofe dintr-o poezie pe care concurentele trebuiau să o redea în scris în 30 de secunde, probe de dans şi canto.

Juriul, din care au făcut parte prof. Carmen Dindelegan, elevele Ţurcaş Alexandra, Batori Mercedes,Bobric Bettina şi Anghel Rodica, a avut o sarcină dificilă în alegerea preminatelor. În pauza pentru jurizare Patricia Borbely a interpretat două melodii din repertoriul internaţional, iar trupa de dans Lost Boys a interpretat un Break Dance aplaudat la scenă deschisă.

La final premiul I a fost atribuit  elevei Lobonc Melania,in valoare de 50 de lei, pe locul doi s-a clasat Todoran Kyra – 35 lei, iar pe trei, Rinko Rita -15 lei. Toate participantele au fost recompensate cu diplome, premiile în bani fiind dăruite de un sponsor care a dorit să-şi păstreze anonimatul.

redactia

comentarii

de HaHaHa la 5 aprilie 2012 - 20:13

ce prostie!

Lasati un comentariu