Recolamp aduce SISTEM la Satu Mare

• publicat la: 21 aprilie 2012
Recolamp aduce SISTEM la Satu Mare

La Satu Mare a fost dat vineri startul unei campanii de conştientizare privind colectarea deşeurilor de echipamente de iluminat. Momentul culminant va avea loc sâmbătă, de la ora 20:00, cand în Piaţa 25 Octombrie, trupa SISTEM va susţine un concert live. Vineri, 20 aprilie 2012, a luat oficial start campania, printr-o conferinţă de presă susţinută la hotel Dana 2, de către directorul de Marketing al asociaţiei Recolamp, Roxana Şunică, primarul Iuliu Ilyes, comisarul Viorel Pleşa de la Garda de Mediu Cluj, şeful Gărzii de Mediu Satu Mare, Gabriel Preda Târnoveanu şi reprezentantul asociaţiei Ecotic, Valentin Tofana.

Sub sloganul -Două ţări, un scop, succes comun!”, asociaţiile Recolamp România şi Electro-Coord Ungaria, specializate în managementul deşeurilor de surse de lumină, au lansat în luna iulie, la Timişoara, proiectul de cooperare transfrontalieră Ungaria-România: Reducerea poluării cu substanţe toxice prin îmbunătăţirea managementului deşeurilor de surse de lumină în judeţele de la graniţa dintre Ungaria şi România”.

Satu Mare este ultima din cele zece destinaţii ale caravanei Recolamp în România. Publicul este aşteptat la showrom-ul mobil Recolamp amplasat în Piaţa 25 Octombrie, timp de opt zile, între orele 10:00 – 20:00.

Vizitatorii pot interacţiona cu reprezentanţii Recolamp şi pot afla informaţii importante despre reciclare din prezentări şi jocuri interactive, filme de specialitate, materiale tipărite şi discuţii directe. Momentul culminant va avea loc sâmbătă, 21 aprilie, începând cu ora 20:00, când formaţia Sistem va susţine mesajul Recolamp printr-un concert LIVE, pe scena amplasată lângă showroom-ul Recolamp. Pe parcursul celor sapte zile petrecute in Satu Mare, asociatia ECOTIC se alatura proiectului si va colecta de la populatie deseuri de echipamente electrice, inclusiv becuri si tuburi fluorescente la cortul amenajat langa show-room-ul Recolamp.

De asemenea, daca deseurile pe care populatia le detine, sunt prea grele sau voluminoase, pe perioada campaniei apeland numarul de telefon 0361-411.399 se poate solicita ridicarea gratuită a deşeului de la domiciliu; o echipă Alpin va veni să le colecteze.

Toti cei care vor preda deşeuri cântărind minim 5 kg, vor primi automat un pres cadou şi intră intr-o tragere la sorti ce va avea loc in data de 26 aprilie,având ca premii: un TV LCD, un home cinema sau un cuptor cu microunde.

sursa tv1sm

Lasati un comentariu