S-a inaugurat Ambulatoriul din Tăşnad

• publicat la: 21 aprilie 2012
S-a inaugurat Ambulatoriul din Tăşnad

Vineri, 20 aprilie, in oraşul Tăşnad a avut loc inaugurarea ambulatoriului de specialitate a sectiei exterioare a Spitalului Judetean de Urgenţă Satu Mare. De acum inainte locuitorii Tăşnadului si din zonele adiacente nu vor mai fi nevoiti să se deplaseze la Carei sau Satu Mare pentru consultaţii medicale.

De altfel scopul acestei igienizari a Ambulatoriului Tăşnad a fost acela de a asigura promptitudine in rezolvarea problemelor de sănătate a cetăţenilor din zona Tăşnad cu satisfacerea nevoilor de asistenţă medicală in cât mai multe specialităţi.

La inaugurare au participat medicul coordonator al Ambulatoriului, Nagy Tunde, managerul SJU Satu Mare, Marc Adrian, primarul oraşului Tăşnad, Veron Andrei si presedintele Consiliului Judetean, Csehi Arpad.

Valorea investitiei la Ambulatoriul de specialitate Tăşnad este de 25.000 de RON. Totodata pe lângă aparatura medicală adusă de la Spitalul Judetean Satu Mare, primăria oraşului Tăşnad a alocat 50.000 de lei pentru achizitionarea unui analizor modern. Primarul Tăşnadului, Veron Andrei, declară că de serviciile medicale ale Ambulatoriului vor beneficia aproximativ 25.000 de persoane. In cadrul ambulatoriului vor functiona 11 cabinete de specialitate.

Medicii Spitalului Judetean de Urgenta se vor deplasa in Tăşnad si vor efectua consultatii in următoarele specialităţi: Chirurgie Generală, ORL, Pediatrie, Interne, Dermatologie, Psihiatrie, Planning familial, Obstetrică- Ginecologie, Oftalmologie, Neurologie, Ortopedie, urmând ca in cursul anului să funcţioneze si alte specialităţi.

Managerul SJU Satu Mare, Adrian Marc, a declarat că apreciează medicii specialisti din Satu Mare care vor veni la Ambulatoriul din Tăşnad. De asemenea acesta si-a exprimat speranta că cei 13 medici de familie din zona Tăşnad vor indruma pacientii inspre Ambulatoriu.

sursa tv1sm

Lasati un comentariu