Viceprimar de Pişcolt cercetat penal pentru poluarea solului cu pesticide

• publicat la: 26 April 2012
Viceprimar de Pişcolt cercetat penal pentru poluarea solului cu pesticide

Polițiștii Serviciului Arme, Explozivi și Substanțe Periculoase în cooperare cu reprezentanți ai Gărzii de Mediu – Comisariatul Județean Satu Mare, au identificat în cursul zilei trecute, 25 aprilie a.c., în urma unei acțiuni comune, trei persoane suspectate de comiterea de infracțiuni de poluare a solului cu deșeuri periculoase.

Polițiștii și comisarii de mediu au depistat în Pișcolt, pe pășunea localității, cantitatea de 5,5 tone deșeuri de pesticide depozitate într-o groapă acoperită cu pământ. În urma investigațiilor efectuate a rezultat că deșeurile provin de la o fostă fermă pomicolă, din localitatea Curtuișeni, județul Bihor, și au fost transportate și depozitate în respectiva locație, cu încălcarea flagrantă a norrnelor legale, de către cei trei suspecți identificați de polițiști.

În urma extinderii cercetărilor au rezultat indicii că în incinta fermei mai există cantități de deșeuri, astfel încât au fost cooptați în acțiune și polițiștii din județul vecin, ai Serviciului Arme, Explozivi și Substanțe Periculoase Bihor, aceștia depistând încă 6 tone de deșeuri de pesticide.

Pe numele celor trei suspecți, dintre care Endre Kovacs-viceprimar, de 47 de ani, Nicolae C., de 39 de ani, din Pișcolt, și Ștefan F., de 42 de ani, domiciliat în Germania, s-au întocmit acte premergătoare începerii urmăririi penale sub aspectul comiterii a trei infracțiuni prevăzute de O.U.G. 195/2005, privind protecția mediului, și anume: infracțiunea de poluare a solului cu deșeuri, transportul și tranzitul de substanțe periculoase și neluarea măsurilor de eliminarea totală a deșeurilor periculoase.

Polițiștii Serviciilor Arme, Explozivi și Substanțe Periculoase din cadrul Inspectoratelor de Poliție Satu Mare și Bihor alături de comisarii Gărzii de Mediu continuă cercetările pentru clarificarea cauzei sub toate aspectele și tragerea la răspundere penală a tuturor persoanelor implicate în comiterea infracțiunilor.

comentarii

de Radu la 26 April 2012 - 18:26

Nu e de joaca,se apropie si se strange latul si la primari.Acum o luna doua a fost cel din Valea lui Mihai,a coborat catre Piscolt si… ghici cine vine la rand?In locul lui jeno a-si da fuga sa mai platesc din datorii!

de Horia Mărieș la 26 April 2012 - 18:45

@Radu

- Da, f. bine zis: “ghici cine vine la rând?”

Iar jenoke ar trebui să țină cont urgent de sfatul Dvs.

de Florin la 1 May 2012 - 02:57

Banii, banii, bata-i vina, aici este problema. Sunt nesatui de bani, astia sunt in stare sa ne otraveasca, numai bani sa vada, rusine voua ca s-a ajuns pana aici, sper sa si platiti bine acum, sunteti niste nesimtiti si neciopliti. Sa va fie RUSINE.

de Vali la 1 May 2012 - 05:34

Parca si pe primaru din Valea il chema la fel ca pe cel din Piscolt si interesant e ca la fel ca pe cel de Carei.Sa fie oare un nume predestinat?Ca prea au intins coarda!Pensii si salarii taiate,datorii peste datorii si tot ei se cred victime!Rusine!

de Florin la 2 May 2012 - 15:36

MAFIA DIN PISCOLT CU COSMIN-NICU-ENDRE rusine ss va fie ,jos cu voi ca si cu guvernul!!!

de mihai la 2 May 2012 - 19:03

ei, acuma chiar te astepti sa la fie rusine?

de Alin la 3 May 2012 - 10:47

Pana la 7 ani de INCHISOARE asta va asteapta, bravo vouă , măcar sa ramaneti cu ceva din acest mandat. O sa va facem vizite după gratii. Va vom duce si țigări dacă veți fi cuminti.

de Marcel la 3 May 2012 - 13:12

Oameni buni, astia sunt niște ratati, nu vedeți ca încă ca nu au făcut nimic, si ce a fost strica tot.Împart totul si de toate, după ei potopul. A.. Pastele se tine o data la 4 ani , atunci cand sunt alegerile, ca doar numai atunci isi aduc aminte, in rest …. nu exista Pasti.Hotii doar atunci au Pasti.

de Irina la 4 May 2012 - 02:34

vicele sta cam prost la toate capitolele, acum mai are si o executare silită de peste 600 de milioane ce provine din neachitarea azotului de cand era partener cu o firma ce avea punctul de desfacere la fosta primărie . Frumos om, banii aici e problema lui. FLAMAND

de Vasile la 4 May 2012 - 02:47

Pe Google este destul dacă scrii pesticide Piscolt si apare renumitul viceprimar Kovacs cu isprava lui de toată lauda, adică de tot rasul.Oare poate sa doarma noaptea după ceea ce a făcut ?Din câte il știu asta habar nu are ce a făcut. Asta este, la mai mult nici nu ne putem aștepta de la el.

de Vali la 4 May 2012 - 08:04

Ma io din ce vad la la voi in piscolt este Kosovo ca la noi in Valea, asti pot da mana impreuna.La zdup

de Pali la 6 May 2012 - 03:18

Heicas asta rusine la toți ca ce conducere ieste la noi. Asta mai rar ce vez la noi. Endre sa fie rusine.Mai bine ascunde. om de nimica.Na asta ii. Nici primaru ii mai buna. Împreuna făcut ei banii.Furat orice.Astia nu normali la kap.

de laura la 8 May 2012 - 08:44

sa le fie RUSINE la psd-isti ce o facut….. RUSINE RUSINE pe capul lor

de Sarvadanul. la 8 May 2012 - 13:16

Insamna ca are de unde construi Cosmin casa mare care a inceputo sa construiasca.
Deja si-a aratat arama de pe fata catre noii vecini.

de Sarvadanul. la 8 May 2012 - 13:17

P.S la Carei in apropiere de soseaua viilor pe stinga cum mergi la piata.

de jilava la 8 May 2012 - 14:21

toti au acelasi nume da si aceleasi apucaturi,tot o apa s-un pamant sunt kovacsenii astia.asta de carei are bani pentru fabrica noua pentru ficior da nu plateste datoriile intai si ne pune pe noi sa platim impozitele da el nu le plateste ca e mai smecher….nici casa nu are pe nume ca crede ca nu are statu ce sa ii ia da poate sa il ia pe el pe ceva ani la mititica daca tot baga mana pina la gat in butoiu cu miere

de Pali la 9 May 2012 - 20:12

Draga Laura incurci sezonul cu fazonul, domnii cu bulau , adica cei care sunt faptasii nu sunt de la psd ci de la PDL , adica rusine sa le fie lor.Ca doar ei raspund penal in fata legii, nu altii care nu au fost.Ca doar nu sunt cercetati penal ca sunt baieti frumosi. Poate li se mai taie din nasul ala lung ca cel al lui Endre.Iar Cosmin s-o creada numai ca scapa , ca pana la urma vor recunoaste ceilalti cui au decontat cu Euro.Asa ca SA TRAITI BINE!!! a zis un nemernic.!

de laura la 10 May 2012 - 10:29

care o facut casa lui soacra lui COSMIN VARGA cu ulei ars au fost oamenii lui dutescu ca psd-isti nu is buni de nimika sa le fie RUSINE MARE pe capul lor ca is niste nesimtiti,flamanzi de bani,ne-au lasat cu datorii si etc,etc,etc

de laura la 10 May 2012 - 10:30

gura sa nu aud de PDL-ISTI

de laura la 10 May 2012 - 10:50

PDL-UL ii mai bun pt ca:ne face casa de nunti,gradinite,ne pietruiesc toate strazile etc,etc,etc
psd-ul ne distruge tot si ne lasa cu datorii

de viki la 10 May 2012 - 12:04

esti laura sau sidonia?

de laura la 11 May 2012 - 19:19

laura

de viki la 11 May 2012 - 19:50

bine sidonia

de nicu la 14 May 2012 - 05:07

Dragi oameni nu mai vorbiti de datoriile nimanui, oricum nu mai are importanta, schimbarea este aici si bate la usa, eu o aud…, voi PDL – istilor nu o auziti? pacat… ca la toate abuzurile, excrocheriile si furturile a venit momentul sa platiti.Atat.Punct si de la capat.Trebuie sa treceti cumva si peste asta.Dar cum? asta ramane de vazut.Oricum veti povesti candva, cuiva, cate ceva.Sperantele, increderea de sine se naruie odata, apoi va veti trezi ca totul este un cosmar din care a=ti vrea sa va treziti cat mai repede.Eu va doresc vise placute.Pa…………..

de Toxicomania la 16 May 2012 - 06:18

Este o zicala , spunemi cine îți sunt prietenii ca sa-ti spun cine esti tu.Endre are unul din prieteni OTRAVA , atunci el cine este? O SUBSTANTA DAUNATOARE SANATATII!!!Ma Endre ar trebui sa bei tu din apa aia. Smecherul numai la smecherii se pricepe.Insa mai multi smecheri la un loc ca si COSMIN,NICU L, ENDRE, formeaza asazisul PDL.Un trio de toata cinstea.Sunteti demni de pus la panou.Fruntasi in tot ceea ce faceti.Cat de curand, pe 10 iunie , ne luam adio de la acest club al nesimtitilor.Orevoar domnilor toxici.

de apa otravita la 17 May 2012 - 03:26

Mai mincinos ca si Cosmin si Endre nu sunt in tot județul. ASA excrocherie mai rar. Mă primare de mana a treia, ca si a doua este mult pentru tine, TU de ce minți cu nesimtire? Chiar si la televizor? Nu ai frica ca Dumnezeu te va bate? Mai spune oamenilor adevarul ca ai scos 10 miliarde de la banca ca tu sa-ți stergi rusinea si sa te apuci de sala de nunti. Spune oamenilor ca ți-a fost frica sa le spui ca vei mari taxe si impozite de anul asta ca ei sa nu afle ce ai făcut. Apoi ai amânat mărirea taxelor ca sunt alegerile. Mai mari escroci ca voi nu am văzut. Faci reclama la tv ca tu ce ai făcut, mai numai tu nu vezi ca nu ai făcut nimic? ai stricat si ce a fost, rusine sa va fie.sunteți ZERO ca si chelia ta la TOATE CAPITOLELE. Mai bine plecați pana nu este prea târziu. La câte prostii a-ți făcut nu stiu cum veți ieși din ele.Bulaul va asteapta….

de ciorbadeburta la 17 May 2012 - 10:19

in timp ce cosminel face un ban cinstit la tara nevestica sidonia pune ciorba si mancarea pe masa familiei daca tot are bucatarie la scoala.unde mai pui ca gemenii nu platesc taxa de camin daca tot e o moda la primarie cu neplata taxelor si impozitelor,o moda lansata de insusi primaru orasului. sa ne traiasca si sa ne mai si lase ca de cersetori suntem satui !!!!

de apa otravita la 18 May 2012 - 02:48

Sa fii sigur ca acolo apa din cioba de burta nu este otravita, ca acolo primarul a avut grija, nu ca la noi vicele. Zicala zice ca la nesatul ii ia Domnul darul!!! Apoi si dansii sa-si pună pofta-n cui. Adio dragi edili, poate la alte alegeri, la astea luativ-a rămas bun.

de gradinita la 18 May 2012 - 05:08

nici in ultimul ceas directoarea sid..efata pusa fara def si cu gradu dat intr-un an nu se astampara si se crede pe mosia personala la gradinita unde taie si spanzura si lasa fara mancare copii.fain om ati pus domn primar de director,impartiti si mancarea din oalele copiilor?

de rusinepenala la 18 May 2012 - 15:25

Voi nu intelegeti ca pe astia nu-i doare nici in cot de piscoltani ? Am ajuns batjocura unor necioplti si neispraviti.Comuna are o gramada de datorii facute de COSMIN , apa o otravesc, pentru un brat de crengi saracii sunt amendati, iar Nicu fura lemnele cu remorcile. Apropo stiti ca domnii de la primarie construiesc toti deodata ? hai uitativa ca nu este mare lucru.Oare ce a facut cu zecile de milliarde in cei 4 ani daca si caminul este din bani de la banca? Acum sunt cercetati PENAL pentru prostii mai mari ca ei. Sa raspunda prostii.Guvernul PDL a cazut , acum este USL, sa vedem ce vor scoate la iveala din multele prostii si nereguli ale primarului.Sa vedem unde s-au dus banii primariei.Voi ati crezut ca 4 ani sunt o vesnicie? ca apoi nu mai sunt zile? Ce ve-ti face dupa ce pierdeti alegerile? Credeti ca daca amenintati oamenii asta schimba ceva? Nu, nimic, mai rau. Inevitabilul se va produce!!!Apoi? Dumnezeu cu voi, ca veti avea nevoie de el.Nu exista atata apa ca sa vi se spele pacatele. Asa este cand ajunge prostul la putere. Jalnica va fi caderea. Pace voua pacatosilor.

de Sandu la 19 May 2012 - 02:32

Daca tot a-ti politizat biseria , puneti-l pe Alin sa se roage pentru voi, macar sa dormiti noaptea.

de Saracia la 19 May 2012 - 08:12

Saracia este foarte mare daca pana si tata primaului , marle primcurator, hotul de porumb adica, impreuna cu cuscra lui MONI Erdos au intrat in curtea primariei cu gipul si au incarcat ajutoarele de la UE ce se cuveneau de fapt saracilor si nu hotilor. Dar Ce sa faci? Nu toata lumea are Casa, gip, tractor, pamant, bani, ca doar tot lor li se cuvin toate. Sa le stea in gat daca au putut manca hrana saracilor. Ce sa zic credinta in Dumnezeu este mare, ca doar este marele primcurator al ortodoxilor, iar nepotul este cadier. Intra banii apoi ies banii. Dar cum? Credeti ca nu se va verifica ? Cum sa nu . Oare dosarul preotului Alin este curat?…..

de Ghita la 20 May 2012 - 03:31

Realizarile primarului COSMIN in perioada 2008-2012 sunt urmatoarele: la 2 luni de la instalare a renovat casa soacrei lui, facandu-i inclusiv baie, gard la strada, gazon in curte, balansoar, inclusiv gard la strada, a cumparat pamant teren langa teren in spatele casei lui Endre Varga, apoi a cumparat un opel , a cumparat locul de casa dintre Gh. Cristea si Fufu, a demolat Pe jumatate o SCOALA doar pentru a avea de impartit materiale tiganilor, isi face casa noua in Carei, a luat bani de la banca 10 milliarde de la banca si da inapoi 16 milliarde numai sa aiba cine, azotul de pe pasune l-a vandut, banii primariei nu-i poate justifica pe ce au fost cheltuiti, ameninta pe toata lumea,tot acum construiește deodată cu caminul Nicu si Muter, in fata casei lui si a vicelui au făcut parcare, apa de 4 ani nu mai o dezinfecteaza , bă mai mult o otravesc cu substante toxice împreuna cu vicele doar pentru a avea ei bani. Sunt multe , multe , mai revin , ar trebui sa scriu zile întregi .

de Sandu la 20 May 2012 - 11:09

Cred ca a-ți uitat sa zicet de presurile din cauciu din fosta sala de sport care au valorat sute de milioane si voi le-ati împărțit pe gratis între voi. Asta tot la realizările voastre sa fie puse.

de Florin la 21 May 2012 - 02:41

Bine Ghita dar mai ada aminte ca si-a pus nevasta de mare directoare in Carei. Apoi săracă din câte stiu eu nici măcar nu avea scoala care trebuia.ASA se face omul de ras, mai ales ca careienii nu au vrut-o nici in ruptul capului.Asta este la primaria Piscolt a domnului Cosmin este posibil orice . Bine ca nu a uitat sa-l dea afara pe Zancu de director, ei cu clasele lor necorespunzatoare, care nu au atatia ani câte clase are Zancu.

de Corina la 21 May 2012 - 08:18

Este jalnic ce a ajuns PDL-ul , chiar pana aici s-au compromis? Totul pentru ei , iar saracii sa rabde de foame? Sa va fie rusine!!!

de Horia Mărieș la 21 May 2012 - 09:38

@Corina:

Nu realizez încă ce a ajuns pPDL-ul, o să vedem poate mai în detaliu după alegerile locale, văd doar că încă mai suflă câte un mic-boc, dar dacă și Vicepreședintele UDMR, deputatul Borbely Laszlo zice despre ei ce zice (adică despre foști buni prieteni), chestia asta începe să te pună – fără să vrei – pe gânduri.

Se poate citi de exemplu în “Informația Zilei Satu Mare”, numărul de luni 21 mai 2012 că Vicepresedintele UDMR Borbely Laszlo a declarat, sâmbătă (19 mai a.c.), la Bistrița, că PDL se ascunde în aceasta campanie electorală după alianțe locale și că nu au curajul să își asume răspunderea fostei guvernări.

Eu unul aștept să și-o asume măcar UDMR-ul, iar asta incluisv pe plan local, de ex. la Pișcolt, dar mai ales la Carei.

“Cei de la PDL acum se ascund după alianțe locale. Nu mai au curajul să spuna că sunt PDL. Păi cum un vicepreședinte al PDL, cum e primarul din Târgu Mureș, nu are curajul să spună: «da, eu sunt PDL»? Nu mai zice nimic de PDL. Au ascuns și culoarea portocalie, acum au culoarea albastru, ca să nu fie verde – că am înțeles că era verde, dar nu le-a convenit, că verdele este, slavă Domnului, din 1990, culoarea UDMR. S-au trezit și ei. Ce fel de primar e un candidat de primar care nu își asumă răspunderea?
«Da, domnule, sunt vicepreședintele PDL, ne-am asumat răspunderea guvernării, aștia suntem». Se ascunde după o alianță cu niște ONG-uri și partide fantomă”, a spus Borbely.

Dați-mi voie să-l parafrazez puțin pe domnul Borbely, vicepreșul UDMR:

Ce fel de primar e un candidat de primar (care nu își asumă răspunderea? «Da, domnule, sunt vicepreședintele PDL, sau UDMR, ne-am asumat răspunderea conducerii urbei, aștia suntem».

Mă refer la fierari. La ambii. Precum și la cei ce tremură acum ca varga.

Adică la COSMIN-VASILE VARGA primar în Pișcolt, la ENDRE KOVÁCS viceprimarul (mai este oare și acum, nu l-au legat încă?) în Pișcolt; și îndeosebi la EUGEN KOVÁCS JENÖ primarul din Carei, care ar trebui să spună: «Da, domnule, sunt președintele UDMR în Carei, ne-am asumat răspunderea conducerii urbei, ăștia suntem».

In rest, s-auzim numai de bine.

de Corina la 22 May 2012 - 02:40

Astia nu au caracter, asa ca la ce sa ne așteptăm …

de Penal de penal la 22 May 2012 - 03:38

JALE asa se numeste situația de la PISCOLT , primar corupt, viceprimar corupt, angajați corupți.Bani, promisiuni, minciuni si amenintari astea in dreptul lui COSMIN SI ENDRE !!!Satui suntem de acești nenorociti.

de Horia Mărieș la 22 May 2012 - 04:32

“Demolition man de Pişcolt”

Scris de GNV in numarul din 18 May 2012 // 7 comentarii

http://www.gazetanord-vest.ro/2012/05/18/demolition-man-de-piscolt/

Dacă tot nu a construit mare lucru în decursul mandatului, primarul din Pişcolt s-a remarcat prin demolările ordonate în ultimele două luni. Considerându-se mai ceva ca Sylvester Stallone în filmul Demolition man, primarul Varga a demolat trei clădiri în comună: o şcoală, un grajd de reproducţie şi un atelier. Nu a scăpat de zelul său demolator nici acoperişul fostei săli de sport a şcolii din centrul de comună. Din păcate, nu a fost efectuat niciun inventar al materialelor rezultate în urma acestor demolări, a căror valoare totală nu e tocmai de neglijat. Jumătate din aceste materiale au fost împărţite apropiaţilor primarului şi viceprimarului. Nu a scăpat de zelul demolatorului nici covorul de cauciuc al fostei săli de sport, care a costat peste 10.000 de lei. Acum, o mare parte din el zace în bucătăriile şi casele membrilor găştii sale, care nu s-au mulţumit doar cu cărămizile şi cu grinzile.

de Prostime la 23 May 2012 - 03:25

Dacă totul vine ușor, pleacă ușor, primaria pluteste in aer, pentru ca este condusă de aerieni.

de Emanuela la 26 May 2012 - 02:34

Nerusinarea si nesimtirea nu au limite pentru Endre si Cosmin.Minciuna, furtul, batjocora,excrocheria, mita, toate sunt pentru ei bine cunoscute. Asta stiu , asta fac….. Sunteti niste nesimtiti.

de TANTA la 26 May 2012 - 06:26

COSMIN A PRIMIT DEJA APROBARE DE LA ORAS PENTRU CONSTRUIRE CASA LA CAREI SI NU IL INTERESEAZA CE TOT SCRIETI VOI AICI.

de nicu la 27 May 2012 - 09:00

RUSINE

de nicu la 27 May 2012 - 09:03

RUsine sa ii fie primarului caci doar cu 2 luni inainte de alegeri se pune sa faca si el ceva ca in astia patru ani o trebuit sa sa fure mult si sa ne otraveasca

de anoonim la 27 May 2012 - 09:05

Mare dreptate ai nicu.

de Tepes. la 27 May 2012 - 11:34

Casa deja are si acoperis.

de Emanuela la 28 May 2012 - 02:49

CHEFURI , MANCARE, MINCIUNI si BARFE de 2 lei. Asta a fost aseară in parcul din PISCOLT .La asta se pricep, asta fac. De parca oamenii nu vad? Voi credeți ca ii cuceti cu zaharelul? Măcar de v-ati pricepe a face tot asa si pentru comuna ceva.Voi si aseară nu v-ati ocupat decât pt a atrage voturi prin minciuni si chefuri. Noi trăim cu picioarele pe pământ.Noi nu avem bani, iar voi aveți pt chefuri. Sa va fie rusine.

de Horia Mărieș la 28 May 2012 - 13:12

http://www.gazetanord-vest.ro/2012/05/24/primarul-din-piscolt-cercetat-pentru-oferirea-de-mita-electorala/

Primarul din Pişcolt, cercetat pentru oferirea de mită electorală
Scris de Szasz Lorand in 24 May 2012 // 4 comentarii

Prefectul Eugeniu Avram a participat ieri la prima sa şedinţă a Colegiului Prefectural. Prefectul Eugeniu Avram i-a cerut şefului Inspectoratului Şcolar Judeţean, Gigel Buth, să prezinte o informare legată de pregătirile din şcoli şi licee pentru testele naţionale. Potrivit inspectorului şcolar general Gigel Buth, la nivelul judeţului nostru vor fi necesare 340 de camere video pentru supravegherea examenelor de Bacalaureat, respectiv 209 pentru examenele de evaluare naţională a absolvenţilor de clasa a VIII-a. La Bacalaureat sunt aşteptaţi să se înscrie cei 3512 de absolvenţi ai clasei a XII-a din acest an, precum şi 1.900 de absolvenţi din anii precedenţi. La evaluările naţionale sunt aşteptaţi să se înscrie 3.366 de absolvenţi ai clasei a VIII-a. La încheierea celei de-a IV-a etape de înscrieri, în judeţul nostru la clasa pregătitoare s-au înscris 2.343 de copii, iar în clasa I 3.097 de copii. Deocamdată, 29 de copii au rămas neînscrişi. Potrivit inspectorului general Buth, singura problemă întâmpinată a fost că foarte mulţi părinţi au vrut să-şi înscrie copiii la Şcoala generală Grigore Moisil.
Şeful Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Satu Mare, comisarul şef Constantin Taloş, a declarat că la nivelul judeţului nostru au fost înregistrate 11 reclamaţii electorale. Patronul hotelului Casablanca, Grigore Molnar, a fost amendat cu 200 lei pentru postarea unui baner cu mesaj denigrator la adresa actualului primar al municipiului Satu Mare, Iuliu Ilyes. Patronul Molnar a schimbat mesajul de pe baner, cu un altul care nu-l denigrează pe Ilyes, astfel că poliţiştii nu l-au putut obliga să-l dea jos, fiind pe proprietate particulară. În Botiz au fost înregistrate două reclamaţii privind ruperi de afişe electorale, iar în Doba, Negreşti şi Bixad câte una. În Moftin a fost înregistrată o reclamaţie privind furtul unui baner, iar în Pişcolt poliţiştii efectuează cercetări după ce candidatul USL Viorel Duţescu l-a reclamat pe primarul Cosmin Varga că oferă mită electorală cetăţenilor pentru a-l vota.
Prefectul Eugeniu Avram le-a cerut directorilor de deconcentrate să nu se implice în campania electorală, adăugând că nu dispune până în prezent de semnale negative. De asemenea, prefectul le-a cerut directorilor implicare totală, respectarea programului de lucru, respectarea programului de audienţe, urmărirea eficienţei cheltuirii banilor publici, precum şi depistarea tuturor sătmărenilor care îşi desfăşoară ilegal activitatea.

http://www.gazetanord-vest.ro/2012/05/28/mita-electorala-cu-discriminare/

Mită electorală cu discriminare
Scris de GNV in 28 May 2012 // 0 comentarii

Ulciorul nu merge de multe ori la apă. Tot aşa, mituirea electoratului nu poate să meargă la nesfârşit fără ca mituitorul să fie prins în cele din urmă. Primarul din Pişcolt, care tremură acum mai ceva ca varga, a constatat pe propria lui piele cât adevăr este în acest proverb popular. Săptămâna trecută, edilul şef portocaliu din Pişcolt a convocat la Primărie mai mulţi localnici nevoiaşi. După ce le-a ţinut un scurt discurs mobilizator despre cât de important este să redevină primar pentru ca laptele şi mierea să curgă prin comună, a început să le împartă câte 50 de lei pentru ca să-l voteze la alegerile locale din 10 iunie. Înainte să împartă banii, a mai făcut o ultimă triere a nevoiaşilor. Câtorva dintre ei le-a spus că nu le dă niciun leu, pentru că au postat în ferestre afişe cu principalul său contracandidat. Sărmanii care n-au primit bani au început să povestească tuturor cât de ordinar şi de discriminator este edilul şef. Să sperăm că poliţiştii nu vor mătrăşi ancheta, mai ales că unii dintre sărmanii în cauză au declarat, la audieri, că şi ei i-au dat primarului bani pentru a le rezolva diverse probleme.

de ciorbadeburta la 29 May 2012 - 04:49

Domnu Cosmin numai asa stie sa concureze, ca asa este toata gasca.In jurul lui nu vezi decat oameni care la viata lor nu au cunoscut munca, dar ciorba de burta este la ordinea zilei.Sunt suparati foc daca au recurs la mita electorala, inseamna ca le este cam fica.Daca sunt asa de cinstiti de ce ne ameninta sa scoatem poza lui Viorel din geam?Ca daca nu o scoatem si va ramane el primar o sa vedem noi, iar daca vom merge la primarie o sa vedem noi ca nici nu ne va baga in seama.Vrand, nevrind, a tebuit sa scoatem poza din geam ca asa a vrut primarul, dar de votat tot nu va vedea cu cine votam.Este lipsit de bun simt si prost crescut, dar asta este, ce sa faci? nu toti sunt la fel.Ei au fost invatati sa fie numai in datorii, asa ca venind la primarie si-au acoperit datoriile de acasa cu banii primariei, dar intrebarea este datoriile primariei cine le va acoperi si de unde?Sa scoti 10 miliarede de la banca si sa ascunzi asta in fata oamenilor cum se numeste domnule primar si viceprimar?Cinste curata, nu este asa?

de Minciunagogonata la 1 June 2012 - 02:49

Mai mincinos ca si Cosmin nu gasesti in toată zona. Minte cât poate de mult, numai sa fie cine sa-l creadă. Se lauda cu lucrurile făcute de DOBOS, ca si cum ar fi făcute de el.Bre tu esti bolnav , sau te faci?

de Golanie la 3 June 2012 - 04:11

DOSARE PENALE pe banda rulanta , Varga-kovacs-Lazea, trebuie pusi la panoul de onoare.Sunt baietii destepti din comuna.Un trio care va ramane in curand o amintire, un cosmar, o prostie.Nu va mirati ca sunt agresivi si ameninta, o fac pentru ca stiu ca vor ajunge fii ploii, pe drumuri.

de Lenuta la 5 June 2012 - 02:43

Nu va este rusine la ce circ a-ti facut cu masinile?a-ti sculat toata strada, mai este si cine lucreaza si dormea la ora aceea . Ce crede-ti ca a-ti facut? Oricum asta nu schimba impresia, ca de facut tot nu a-ti facut NIMIC.Adio dragi camarazi.Ramaneti cu bine.

de laura la 5 June 2012 - 06:33

Da si dutescu o facut chef si de aia nu ziceti nimic, numa tot de PDL-ISTI va luati si dutescu o facut propaganda si ar mai fi facut duminica da io fost RUSINE sa mearga cu 19 masini nu ca si PDL-ISTI cu aproape 200 de masini. da psd-isti nu is normali pt ca nu servesc pe oamenii care is cu alt partid numa care is cu psd-ul si psd-istii dau bani la oameni sa-l voteze pe dutescu ca primar si multe altele inca. RUSINE RUSINE PE CAPUL psd-istilor

de Lenuta la 5 June 2012 - 14:55

Lenuta cred ca tu ai lipsit de la SCOALA cand a-ti invatat a numara.Dar inca nu este tarziu.Iar din cate stiu COSMIN are DOSAR penal pentru dare de mita, iar Endre are si el DOSAR pt substantele otravitoare.Ce zici daca Intra in apa si tu consumai din ea?Iar Dutescu daca are sau nu bani, il priveste.Sunt banii lui, dar a-i primariei ma intereseaza, aia sunt a-i nostri si nicidecum nu a lui COSMIN si ENDRE.!!!!!Rusinea lasa sa o hotareasca populatia, nu tu scumpete .

de Florin la 7 June 2012 - 02:30

pacat de voi , aveti zilele numarate,jos cu MAFIOTII DE VOI, JOS CU PDL.

de Disperare la 9 June 2012 - 02:29

Disperare mare in randul PDL.Baietii destepti constientizeaza cu fiecare clipa care trece ca pentru ei vine SFARSITUL.A fost placut, poate amuzant, dar gata, totul a luat brusc SFARSIT. MAFIA HOTILOR A LUAT SFARSIT!!!

de Disperare la 18 November 2012 - 17:56

Crezi ca scapi….Vezi ca de acum urmează cosmarul !

Lasati un comentariu