„Jandarmii sunt Oamenii de lângă tine”

• publicat la: 11 May 2012
„Jandarmii sunt Oamenii de lângă tine”

Peste 35 de voluntari jandarmi  vor participa la acţiunile de ecologizare care se vor desfăşura sâmbătă, 12 mai în cadrul campaniei organizate la nivel naţional, „Let’s Do It, Romania.”

Sâmbătă, 12 mai a.c, peste 35 de jandarmi vor participa la campania de ecologizare organizată la nivel naţional, „Let’s Do It, Romania.” Acţiunea se înscrie în seria activităţilor organizate şi  desfăşurate în cadrul campaniei „Jandarmii sunt Oamenii de lîngă tine”.

Considerînd că este momentul să lupte pentru o cauză nobilă , aceea de a curăţa România de gunoaie, jandarmii sătmăreni au încheiat un acord de parteneriat cu “Asociaţia pentru copii şi tineri 4 U” şi s-au alăturat voluntarilor acestui proiect, participând astfel la curăţirea arealelor naturale din jurul municipiului Satu Mare, pe raza comunei Păuleşti, dar şi în jurul oraşului Tăşnad, în pădurea de la Săcăşeni. Astfel 15 jandarmi ai Detaşamentul 3 Jandarmi Tăşnad vor participa la ecologizarea pădurii de la Săcăşeni.

În acest fel, jandarmii sătmăreni doresc să-şi aducă contribuţia la refacerea ecosistemului şi  implicit la protejarea naturii,  dovedind încă o dată că sunt alături de comunitate nu numai pe timpul executării misiunilor, ci şi pe planul restabilirii raporturilor normale dintre mediu şi om.

Cadrele I.J.J. Satu Mare nu sunt la prima acţiune de acest gen, jandarmii participând  încă din  2010 la această campanie.  Anul acesta ne-am implicat şi în acţiuni de împădurire a unor suprafeţe din Ardud, având acelaşi scop  de refacere a arealelor naturale şi de  restabilire  a raporturilor normale dintre mediu şi om.

Lasati un comentariu