9 mai la Best Fest2 Carei

• publicat la: 8 mai 2012
9 mai la Best Fest2 Carei

Directia de Cultură si Sport Carei in colaborare cu Centrul de Promovare a Turismului Cultural ,Centrul Cultural al municipiului Carei,Biblioteca Municipală si Muzeul municipal Carei vă invită să participaţi sau să urmăriţi  activităţile BEST FEST 2.

Programul zilei de miercuri 9 mai 2012

–          Expoziție în aer liber

Gardul Parcului Dendrologic va fi gazda expoziției cu tema „Să cunoaștem țările Uniuni Europene”.  Școlile careiene au prezintă pe plașe informații interesante despre fiecare țară a Uniunii.

–          În colaborare cu Direcția Județeană de Sport și Tineret Satu Mare, Asociația Județeană ”Sportul pentru Toți” Satu Mare și CSS – Liceul Teoretic Carei, organizează Crosul Primăverii cu ocazia Festivalului Primăverii în Parcul Dendrologic din Carei, de la ora 14:00.

Categoriile de concurs și distanțele de alergat vor fi:

Clasele I-IV – 400 metri fete, 600 metri băieți

Clasele V-VI – 600 metri fete, 800 metri băieți

Clasele VII-VIII – 800 metri fete, 1000 metri băieți

Clasele IX-XII – 1000 metri fete, 1200 metri băieți

Înscrierile se vor face la fața locului, la concurs putând participa elevi și din afara Careiului. Premiile vor consta în diplome, medalii și dulciuri pentru primii trei clasați la fiecare categorie în parte.

Vineri 11 mai 2012

–          Ora 19:00, în Sala Cavalerilor a Castelului Karolyi, Seara interactivă de relaxare cu percuție în compania celebrilor percuționiști Cserey Csaba și Cristian Pintea. Intrarea este liberă !

Sâmbătă 12 mai 2012

–          Primăvara în versuri. Cenaclul Artis și secția maghiară de teatru amator vă prezintă un colaj din poezii bacoviene în limba română și maghiară. Locație: părculețul de joacă din cartierul Mihai Viteazu I, în spatele magazinelor alimentare

Lasati un comentariu