Fetiţă accidentată în Carei

• publicat la: 30 mai 2012
Fetiţă  accidentată în Carei

O fetiță de 9 ani, din Carei, care s-a angajat în traversarea străzii prin loc nepermis și fără să se asigure,a fost implicată  intr-un accident. Evenimentul produs pe Strada Iuliu Maniu din municipiul Carei a fost sesizat Biroului Rutier Carei la ora 20.35, polițiștii stabilind că fetița a fost accidentată de autoturismul condus de Eugen B., de 45 de ani, din localitate.

În cazul celui de-al doilea accident, polițiștii rutieri au stabilit că Daniela M., de 23 de ani, din Vama, conducând autoturismul pe Strada Păuleștiului din municipiul Satu Mare nu a acordat prioritate de trecere motocicletei conduse regulamentar de Aurelian G., de 33 de ani, din Oradea, intrând în coliziune cu aceasta.

În urma impactului conducătorul motocicletei a suferit leziuni grave, fiind transportat la spital pentru acordare de îngrijiri medicale.

Conducătorii vehiculelor implicate în cele două evenimente rutiere au fost testați cu aparatul etilotest, rezultând că nu au consumat alcool înainte de a urca la volan. Cercetările continuă sub aspectul comiterii infracțiunilor de vătămare corporală din culpă.

Lasati un comentariu