Lansare candidaţi USL la Medieş

• publicat la: 14 mai 2012
Lansare candidaţi USL la Medieş

Duminică, 13 mai 2012, la Medieşu Aurit a avut loc lansarea candidaţilor USL pentru primăria şi consiliul local Medieşu Aurit. Candidat pentru funcţia de primar este renumitul om de afaceri Silviu Zetea. Lansarea candidaţilor USL a avut loc în căminul cultural al localităţii, unde sute de medieşeni au venit să asculte programul electoral al acestora.

La eveniment au fost prezenţi preşedintele Organizaţiei Judeţene a  PNL Satu Mare, totodată ministrul Transporturilor şi Infrastructurii Ovidiu Silaghi, preşedintele Organizaţiei Judeţene PSD, senatorul Valer Marian, preşedintele PSD Medieşu Aurit şi candidat la funcţia de consilier local Iancu Radu, candidatul la funcţia de primar Silviu Zetea, numeroşi membrii ai PNL Satu Mare şi ai organizaţiei medieşene, membrii ai PSD, simpatizanţi ai celor două partide şi localnici.

Acţiunea  a început cu prezentarea echipei USL care îşi doreşte să schimbe imaginea localităţii Medieşu Aurit, şi anume: candidat pentru funcţia de primar, Silviu Zetea(PNL), iar pentru consilieri locali, Sălăjan Adrian Ioan(PNL), Iancu Mihai-Radu(PSD), Chiş Monica-Liliana(PNL), Comiati Marius(PSD), Andreescu Adrian-Vasile(PNL), Gavrilescu Petru(PSD), Balog Simona(PNL), Tabori Ghiţă-Petrică(PSD), Uivarosan Lucia-Claudia(PSD), Danea Dorin-Constantin(PNL), Vezentan Ioan(PSD), Marincaş Mihai(PNL), Giulveisi Dumitru-Ioan(PSD), Muscan Mircea(PNL), Macovei Ioan(PSD), Codreanu Mircea-Gheorghe(PNL), Erli Tiberiu(PSD) şi Dâns Nicoleta-Florica(PNL).

În discursul său Silviu Zetea a vorbit despre onoare, demnitate şi respect, valori pe care le pune în slujba cetătenilor atât din partea sa în calitate de primar, cât şi din partea întregi echipe de consilieri. Silviu Zetea şi-a depus candidatura din partea Uniunii Social Liberale împins de nemulţumirea generală pentru modul în care este administrată comuna Medieşu Aurit, comuna în care trăieşte şi munceşte alături de cetăţenii. Pentru că trăieşte în Medieşu Aurit şi îi pasă îşi doreşte o schimbare în mai bine prin aplicarea unor politici social liberale la nivelul administraţiei locale concrete, transparenţa decizională cu privire la administrarea domeniului public şi privat al comunei, precum şi cu privire la cheltuirea banilor publici, vor stimula înfiinţarea de locuri de munca prin dezvoltarea iniţiativei locale care vor contribui inclusiv la emanciparea tuturor etniilor conlocuitoare, la ridicarea calităţii vieţii şi a siguranţei cetăţeanului.

Cele mai importante puncte din programul electoral el echipe USL la nivelul localităţii Medieşu Aurit sunt: modernizarea infrastructurii la cerinţe europene şi demararea unui program de asfaltare a drumurilor de pe raza comunei, reducerea impozitelor şi taxelor locale, stimularea vieţii culturale şi sportive la nivelul comunei, revizuirea modului de administrare a păşunilor, verificarea şi corectarea, acolo unde este posibil, a situaţiei juridice a terenurilor, stimularea turismului local prin intervenţia majoră la îmbunătăţirea aspectului comunei, eficientizarea administraţiei locale prin punerea omului în centrul atenţiei, atitudinea şi comportamentul lucrătorilor din primărie să fie de respect şi conlucrare şi un program adecvat nevoilor comunităţii.

Iancu Radu, candidat pe lista de consilieri locali ai USL a declarat faptul că multe dintre aceste ideii, anunţate de Silviu Zetea, sunt social-democrate şi nu ascunde acest aspect, însă cel mai important este faptul că acestea vor fi puse în practică dacă cetăţenii îi vor vota.

Președintele Organizației Județene a PSD, senatorul Valer Marian, a punctat victoria USL de la București. ”De luni avem un Guvern nou în România, iar de duminică un nou prefect în Satu Mare care va asigura alegeri locale corecte pentru succesul si pe plan local a USL”.

Ovidiu Silaghi, ministrul Transporturilor şi Infrastructurii a declarat: “Primăria localităţii Medieşu Aurit este pe drumul cel rău şi la propriu şi la figurat din orice direcţie vrei să vi, şi foarte bine că v-aţi fixat acest obiectiv important de a repara aceste drumuri. Ca să nu rămâneţi pe drumul cel rău şi ca locuitorii din Medieş să nu rămână pe drumuri, hai să o luam pe drumul cel bun! Rugămintea nostră este să îl votaţi pe domnul Silviu Zetea primar, ca să ajungă şi Medieşu pe drumul cel bun.”

Cei doi presedinţi ai organizaţiilor judeţene şi-au exprimat încrederea în candidaţii Uniunii Social Liberale pentru alegerile locale atât în localităţile judeţului cât şi în candidatul USL la funcţia de preşedinte a Consiliului Judeţean Satu Mare în persoana lui Adrian Ştef.

Lasati un comentariu