PPM Carei începe campania prin curăţenia de primăvară

• publicat la: 13 mai 2012
PPM Carei începe campania prin curăţenia de primăvară

Sâmbătă de dimineaţă un grup de oameni îmbrăcaţi în tricouri verzi au atras atenţia în parcul din jurul Castelului. Erau membrii Partidului Popular din Transilvania,filiala Carei,care au decis să-şi  deschidă campania electorală cu o acţiune de ecologizare a zonelor mai puţin curate din Carei. Referitor la acest lucru, domnul Reszler Ioan, purtător de cuvânt al partidului,si candidat pe listele consilierilor judeţeni, a declarat pentru Buletin de Carei:

În urma unui sondaj de opinie pe care l-am derulat în oraş, principala problemă a careienilor s-a dovedit a fi curăţenia deficitară din oraş. Din acest motiv am hotărât ca deschiderea campaniei noastre electorale să fie reprezentată de acest tip de acţiune, care să fie un exemplu pentru societatea civilă din Carei. Înainte de a începe acţiunea propriu-zisă, colegi de-ai noştri au identificat zonele cu probleme de curăţenie din oraş, apoi am pornit la curăţenie. Participă la această acţiune membrii de partid şi simpatizanţi împreună cu familia,de la mic la mare”.


Vă reamintim că din partea acestui partid candidatul de primar este fostul consilier local,prof. Eva Konglovits.

Nicoleta Latiş

comentarii

de PRO Schimbare la 13 mai 2012 - 22:54

Bravo! Igy kell ezt csinalni. Ugyesek voltatok.

de Horia Mărieș la 14 mai 2012 - 03:33

Orice inițiativă pozitivă trebuie apreciată. Eu unul apreciez sincer această acțiune benevolă de salubrizare a municipiului Carei.

Pe de altă parte, rețin cele spuse de domnul Reszler Ioan: „În urma unui sondaj de opinie pe care l-am derulat în oraş, principala problemă a careienilor s-a dovedit a fi curăţenia deficitară din oraş.”

Dacă curățenia din oraș este deficitară, înseamnă că cineva, adică cei responsabili cu efectuarea ei și/sau cei care le-au încredințat acesată sarcină pe baze contractuale și care trebuie să-i și controleze cum își respectă obligațiile contractuale, nu și-au făcut datoria.

Poate cineva să arate clar cu degetul spre cei care nu și-au făcut datoria? Eventual chiar domnul Reszler Ioan, purtător de cuvânt al Partidului Popular din Transilvania, filiala Carei, și candidat pe listele consilierilor judeţeni. Poate că a rezultat și acest lucru din sondajul de opinie.

Nu de alta, dar ca să știm foarte clar de cine trebuie să ne ferim în viitor. Adică de cei ce nu și-au făcut datoria.

In rest, s-auzim numai de bine și nutrim speranța că suntem ascultați și în continuare cu mare atenție de R.T. Carei, pe aceeași lungime de undă, chiar fără nici o e-zita-re!

Lasati un comentariu