Primul concert de la Best Fest Carei

• publicat la: 5 mai 2012
Primul concert de la Best Fest Carei

Vineri seară, în Sala Cavalerilor din Castelul Karolyi a avut loc primul concert din acest an, susținut de cvartetul Tiberius al Filarmonicii de stat din Târgu Mureș.

Într-o ambianță unică, recital muzicienilor Molnár Tibor-vioară I,  Lokodi Károly-vioară II, Molnár József-violă, Zágoni Előd-violoncel, a reprezentat un adevărat cadou muzical pentru cei 100 de spectatori prezenți la concert.

Sosiți dintr-un turneu din SUA, membrii cvartetului de coarde Tiberius au demonstrat publicului careian că adevărata artă nu cunoaște limite. Absolvenții Academiei din Amserdam au interpretat cu mare măiestrie Brahms – concert pentru coarde în Si bemol Major si Mozart-  concert în Re major.

Un public minuat, o ambianță perfectă și un recital de zile mari, așa s-ar putea caracteriza concertul cvartetului de corzi Tiberius la Carei, care a deschis Best Fest 2.

După cum a anunțat Bogdan Georgescu, următorul concert va fi cel de relaxare cu instrumente exotice de percuție susținut de Cserey Csaba în data de 11 mai în aceeași locație.

redactia

Lasati un comentariu