Sterilizare gratuită a maidanezilor

• publicat la: 5 mai 2012
Sterilizare gratuită a maidanezilor

Update,7 mai 2012:

Datorita lipsei posibilităţilor de conectare la energie elecrică si apă potabilă la locatia anuntata,sterilizarea va avea loc la fostul sediu al Casei de copii de pe strada Vasile Lucaciu.

Asociaţia  Pentru Protecţia Animalelor Puffi Carei organizează în data de 8 mai o acţiune de sterilizare a tuturor maidanezilor din toate zonele orasului.Sunt aşteptaţi  şi  proprietarii de animale care doresc să efectueze operaţia de sterilizare pentru animalul lor,începând cu ora 8 dimineaţa la Grădinăria oraşului de pe str.grof Karoly.

Sterilizarea va fi efectuată de fundaţia SOS Dogs din Oradea prin personalul său de specialitate,într-o clinică mobilă.

SOS Dogs a luat fiinţă in 2003 ,când organizaţia orădeană “Arca lui Noe” a contactat-o pe Clarissa Baldwin de la fundaţia Dog Trust din Londra şi pe d-l. Robert Smith de la Fundaşia pentru Protecţia Câinilor Comunitari din Câmpina, in speranţa găsirii unei soluţii umane, pentru rezolvarea problemei câinilor fără stăpân din Oradea.

In acest sens, Oradea reprezintă un exemplu despre cum se poate şi cum trebuie rezolvată, intr-un mod eficient, necostisitor şi uman, problema câinilor.

Daniela Ciută

comentarii

de Hingher GENERAL la 5 mai 2012 - 11:03

Si dupa sterilizare unde se intorc ? Iar in oras !! Pai si care e rezolvarea ca nu pricep !!!!!!!!!!!

de cetatean la 6 mai 2012 - 07:41

mai zilele trecute am fost
atacat si muscat de un puffi
si vaccin nu se mai fabrica
unde sa merg daca turbez?

de turbatu' la 6 mai 2012 - 07:45

la asociatie
si musca-i si tu

de chivu la 6 mai 2012 - 09:44

ca cetatean cu drepturi depline poti sa candidezi daca tot ai fost muscat si ai si turbat.ai toate sansele sa fii ales la tulipani ca tot nu au peacolo decat mielusei in slujba lui jeno.

de maria la 7 mai 2012 - 13:58

Nu este un drum usor sa ajungi sa sterilizezi toti cainii maidanezi din oras, precum si cainii de la curtile cetatenilor care doresc acest lucru.Sa ne gandim si sa facem un calcul, sa luam o medie,o cateluse aduce pe lume la o fatare, 4 catei X 2/an=8 catei(unele cateluse pot aduce pe lume la o singura fatare chiar pana la 13 catelusi). Daca in fiecare an se vor steriliza si castra catei de pe strada si daca noi cetatenii vom intelege ca singura solutie este sterilizare , nu sa-i aruncam in strada , vom ajunge ca in foarte putini ani sa nu avem caini pe strada.Municipiul Carei, este un oras european, cu ceva efort si cu vointa poate da dovada ca putem cu adevarat sa fim oras infratit cu oricare oras din Europa , macar din acest punct de vedere. Oameni buni, sa dam dovada de „omenie”.Doamne ajuta !

de Dog la 7 mai 2012 - 17:18

crapa lumea de ciuda
ce da proecupari aveti
dom-le crapa oameni
si ei nu au alta preocupare…
totusi ceva probleme sant la „mansarda”…
si nu numai….

de ss la 1 februarie 2013 - 19:10

sa faca ceva cu ei ca avem copii da daca i-ar musca copii s-au nepotii primarului n-aveti frica, ca ar disparea toti asteptand acest lucru mai tre sa-i ferim pana atunci

Lasati un comentariu