Târgul cultural „Comunicare fără limite!”

• publicat la: 12 mai 2012
Târgul cultural „Comunicare fără limite!”

Vineri, 11 mai, a avut loc cea de-a 6-a activitate a echipei EuroCitizens LTC, una dintre cele 14 finaliste a competiţiei naţionale “Europa mai aproape de CNE!”.

Se pare că ultima activitate a echipei a fost un alt succes înregistrat pentru că aceştia au atras numeroase priviri.

Începând cu ora 14 s-a instalat un cort în faţa fântânii arteziene din centrul oraşului Carei, împârţindu-se peste 500 de flyere. Acţiunea a avut ca prim obiectiv promovarea multiculturalităţii, iar trecătorii au putut afla diverse informaţii referitor la tot ce înseamnă Uniunea Europeană.

A existat, de asemenea, trei voluntare care s-au costumat în costume populare, reprezentând cele trei etnii conlocuitoare ale Careiului. Unii trecători au avut chiar doleanţa de a se poza cu acestea.

De asemenea, aceştia au avut şansa de a învăţa câteva cuvinte din vocabularul de bază a fiecărei limbi, iar doamnele şi domnişoarele au putut afla câteva reţete culinare tradiţionale.

Competiţia naţională “Europa mai aproape de CNE!” se va încheia duminică, iar echipa EuroCitizens  LTC  va marca succesul proiectului discutând retrospectiva acestuia în cadrul emisiunii “Prânzul de duminică” de la Radio Transilvania Carei începând cu ora 14.

redactia

Lasati un comentariu