UNPR a depus liste complete de consilieri

• publicat la: 2 May 2012
UNPR a depus liste complete de consilieri

Organizatia Judeteana UNPR Satu Mare a incheiat activitatea de depunere a candidaturilor pentru alegerile locale din 10 iunie 2012.Au fost depuse candidaturi de primari in 14 localitati din judet, liste de candidati la consiliile locale  in 32 de localitati, candidatura pentru presedentia Consiliului Judetean si lista completa pentru Consiliul Judetean.

Pentru presedentia Consiliului Judetean candideaza Pop Radu Vasile – economist – conferentiar universitar care este si primul pe lista de consilieri judeteni.Pentru Consiliul Judetean si-au mai depus candidatura Sabo Gheorghe – economist, Chiriac Florin – inginer, Big Mihai – economist din Negresti Oas si alti 38 de candidati.

U.N.P.R. – nu a desemnat candidat pentru primaria mun. Satu Mare, a desemnat 29 de candidati pentru consiliul municipal, pe primele patru locurii fiind Suiugan Gheorghe Felician – economist, Dragos Marcel – economist, Macarie Horia – profesor si Donca Raul – inginer.  La primaria orasului Negresti- Oas candideaza Bud Vasile – economist, primaria  oras Tasnad Pop Calin –inginer, la consiliul local municipal Carei avem lista completa de consilieri,intre care Codreanu Petru – fost ofiter,inspector asigurari, Gatina Leon –inginer si Moldovan Ioan-electrician .

comunicat UNPR

Lasati un comentariu