Festivalul românilor din Toronto

• publicat la: 29 June 2012
Festivalul românilor din Toronto

Asociatia Românilor-Canadieni din Ontario (ORCA-Ontario Romanian Canadian Association) ii invita pe 7 iulie, intre orele 10-21, pe toti doritori de o petrecere românească, în parcul ”Ignacy Jan Paderewski”,  9700 Hwy 27, Vaughan, Ontario la cea mai mare petrecere în aer liber a românilor din Toronto.
“Fie că veniți pentru a gusta din delicioasele preparate tradiționale, să ascultați muzică românească de calitate,  să participați la competiția de fotbal, sau sa va vizitati prietenii din Toronto -  vă garantăm o zi plină de voie bună.
Cei mici se vor bucura de teatrul de păpuși, tinerii se vor distra pe muzică ”live” și cu Dj și vor aplauda la scenă deschisă domnișoarele aspirante la titlul de ”Miss Romanian Festival Toronto 2012”.
Un tânăr se va bucura de ”ORCA Student Grant” – un fond în valoare de 3,000 de dolari al cărui menire este să ajute studenţii români din Ontario din punct de vedere financiar. De asemenea este o modalitate de a-i recompensa pe aceştia pentru rezultate şcolare excepţionale precum şi activităţi extra-curriculare.
Finalul zilei va fi încununat de concertul special LIVE în care Gabriel Cotabiță va încânta  publicul cu binecunoscutele sale medolii.
Ontario  Romanian Canadian Association împreună cu Octavian Radu de la ”Royal LePage, va oferi șansa celor prezenti de a câștiga o excursie de 4 zile la Las Vegas pentru 2 persoane, dar și multe alte premii in valoare totala de peste 10.000 dolari canadieni.
Participați la concursul organizat de ORCA – Ontario Romanian Canadian Association pe Facebook și veniți la Festivalul de vară al românilor din Toronto

Informații actualizate veți gasi pe pagina ORCA de pe Facebook la adresa: https://www.facebook.com/2012orca dar și pe website-ul ORCA www.2012orca.org.

Biletele pot fi achiziționate de pe http://www.cumparabilet.com/.

Un eveniment organizat de ORCA – Ontario Romanian Canadian Association.
Parteneri media: ziarul ”Acasa”- Toronto, Canada si Asociatia Jurnalistilor Romani din SUA si Canada (NARPA-North American Romanian Press Association)
O corespondenţă de la Marin Petruţa

Lasati un comentariu