Mulţumesc careienilor

• publicat la: 14 iunie 2012
Mulţumesc careienilor

Dragi careieni,

Vă mulţumesc pentru votul acordat  atât mie cât şi consilierilor  USL Carei. Cu ajutorul Dvs. am reuşit să obţinem 8 reprezentanţi  USL in Consiliul Municipal .Votul Dvs. ne  onorează şi ne  responsabilizează.Aveţi consideraţia noastră  şi  garanţia că nu vă vom dezamăgi in aşteptările Dvs.

Vreau să vă asigur că ma voi ţine de cuvânt, şi fie din postura de  consilier fie din cea de viceprimar  veţi găsi in mine un partener pe termen lung pentru a face realizabile promisiunile in baza cărora mi-aţi acordat votul Dvs.

Felicit si pe aceasta cale învingătorul la primăria Carei care va avea in noi un partener pentru toate proiectele favorabile dezvoltării reale a municipiului Carei  dar şi un adversar in cazul in care acestea vor aduce prejudicii  valorilor comunităţii noastre,a careienilor.

Cu respect,

Adrian Bucureştean

comentarii

de informatikusdemeserie la 15 iunie 2012 - 09:19

…macar ai realizat ce performanta
extraordinara s-a obtinut?

de Primaru K la 15 iunie 2012 - 14:44

Nu e tardiv, e cu putina intarziere…am atras atentia asupra acetui fapt imediat dupa rezultatele finale…e inadmisibil sa vii 2-3 zile mai tarziu…a fost o lipsa de reactie.

La Satu-Mare, UDMR a reactionat imediat dupa pierderea pozitiilor cheie din oras si din judet!

Oricum, Adi speram sa nu ii slabesti pe cei de la „putere”!

de traimbine la 15 iunie 2012 - 14:48

Mare pacat pt ca nu ai reusit, dar nu te lasa. Peste 4 ani sansele vor creste si sunt sigur ca daka tot tu vei candida din prtea USL vei reusi. In rest sa auzim de bine !!!

de nutraimbine la 15 iunie 2012 - 15:22

si cred ca au multumit rapid pentru cat au furat de cand sunt la conducerea judetului si pentru ca le trebe in continuare posturile de vice peste tot asa ca au dat cu giugiuleala pe la cei cu puterea…patru ani tulipanii au sfidat la carei populatia romaneasca cu doi primari unguri….normal ca ei traiesc bine

de eu la 15 iunie 2012 - 15:47

nu pe cale corecta ati obtinut atatea voturi,daca nu va uneati atatea partide si nu ati fi dat mita erati vai si amar!!!

de el la 15 iunie 2012 - 17:00

banuiesc ca te referi la geza si lajos care decartau in parc molozu la colorati;cel putin lajos era mereu cu geza si trupa de colorati iar cantina sociala a orasului lucra la capacitate maxima in duminica din 10 iunie.cu toata propaganda din biserica portocalie oamenii au stiut cui sa dea voturile.numai USL are consilieri in CAREI datorita voturilor primite de la careieni!!!

Lasati un comentariu