Poliţia de Frontieră recrutează absolvenţi de liceu

• publicat la: 12 iunie 2012
Poliţia de Frontieră recrutează absolvenţi de liceu

Politia de Frontiera Română informeaza tinerii absolventi ai cursurilor liceale ce studii trebuie sa urmeze astfel incat sa urmeze o cariera in cadrul Politiei de Frontiera.

Cei care sunt interesati de aceasta perspectiva se pot inscrie la concursurile de admitere organizate la nivelul Academiei de Politie ‘A. I. Cuza’ – Facultatea de Politie, arma Politie de Frontiera, respectiv Scolii de Pregatire a Agentilor Politiei de Frontiera ‘Avram Iancu’ – Oradea”, se arata intr-un comunicat al Inspectoratului General al Politiei de Frontiera (IGPF) remis, miercuri, Ziare.com.

“Sunt puse la dispozitie un numar de 70 de locuri pentru specializarea Politie de Frontiera, astfel: la Academia de Politie ‘A.I. Cuza’ Bucuresti – Facultatea de Politie, arma Politie de Frontiera, curs de zi – 20 locuri: 15 barbati, 2 femei, 1 loc pentru etnicii rromi, 1 loc pentru minoritatea maghiara si 1 loc pentru alte minoritati;

la Scoala de Pregatire a Agentilor Politiei de Frontiera ‘Avram Iancu’ – Oradea, curs de zi – 50 locuri: 43 barbati, 5 femei, 1 loc pentru etnicii rromi si 1 loc pentru alte minoritati”, potrivit documentului citat.

Recrutarea in vederea participarii la concursul de admitere se realizeaza de catre structurile de resurse umane ale unitatilor teritoriale ale politiei de frontiera si personalul desemnat din cadrul Serviciilor Teritoriale ale Politei de Frontiera, respectiv IFPF pentru municipiul Bucuresti, potrivit optiunii candidatului.

Candidatii din judetele in care nu exista unitati ale Politiei de Frontiera Romane, se pot adresa celui mai apropiat Inspectorat Teritorial al Politiei de Frontiera sau la sediul Inspectoratului General al Politiei de Frontiera, situat in Bucuresti, strada Razoare nr. 5, sector 6.

Pentru Academia de Politie “A. I. Cuza”, data limita de recrutare este 22 iunie (la sediul unitatilor Politiei de Frontiera), data limita de depunere a dosarului de candidat este 27 iunie (la sediul unitatilor Politiei de Frontiera), iar perioada de inscriere in zilele de 21 si 22 iunie, intre orele 08.00-16.00 (la sediul Academiei de Politie). Concursul se va desfasura intre 21 iulie – 4 august la sediul Academiei de Politie).

Pentru Scoala de Pregatire a Agentilor Politiei de Frontiera “Avram Iancu”, din Oradea, data limita de recrutare este 10 august, la sediul unitatilor Politiei de Frontiera). Data limita de depunere a dosarului de candidat este 21 august, iar perioada de inscriere/ desfasurarea concursului va fi intre 8 si 18 septembrie, la Scoala de Pregatire a Agentilor Politiei de Frontiera “Avram Iancu” Oradea).

sursa ziare.com

Lasati un comentariu