S-a deschis incubatorul de afaceri

• publicat la: 7 iunie 2012
S-a deschis incubatorul de afaceri

Incubatorul de Afaceri Vetiș din județul Satu Mare a fost finalizat şi este complet mobilat, utilat şi dotat cu echipamentele IT&C necesare derulării activităţilor.

Aici isi incep activitatea 20 de firme din diverse domenii de productie sau servicii. La deschiderea oficială au participat numeroşi reprezentanti ai autorităţilor locale sătmărene, reprezentanti ai AIPPIMM, oaspete de onoare fiind ministrul Transporturilor şi Infrastruczurii,Ovidiu Silaghi, cel care a fost ministrul IMM in perioada in care se năştea această idee de incubator de afaceri, dânsul fiind unul dintre iniţiatori.

La eveniment au participat Adrian Tătar, administrator de Incubator InfoSmart Consulting, presedintele si vicepresedintele AIPIMM, Răzvan Ioan Taras si Dumitru Nancu. Cei prezenti la eveniment au putut vizita incubatorul si cere mai multe informatii despre afacerile care incep aici. Firmele incubate vor beneficia de suport logistic, financiar, spaţiu pentru birou şi servicii de consultanţă şi training. Pana in prezent au fost selectate 20 de firme.

Clădirea Incubatorului de Afaceri, aflată în cadrul Parcului Industrial Vetiş, a fost pusă la dispoziţie de către Consiliul Judeţean Satu-Mare, şi a fost reabilitată prin efortul comun al Consiliului Judeţean Satu Mare şi parteneriatul AIPPIMM – PNUD. Incubatorul de Afaceri Vetiș face parte din Programului Naţional Multianual de Înfiinţare şi Dezvoltare de Incubatoare Tehnologice şi de Afaceri, coordonat de AIPPIMM şi implementat de PNUD.

sursa tv1sm

Lasati un comentariu