Avem viceprimar şi comisii de specialitate

• publicat la: 6 iulie 2012
Avem viceprimar şi comisii de specialitate

Vineri 6 iulie de la ora 10,00, în sala de şedinţe a Primăriei Carei a avut loc prima şedinţă ordinară a noului Consiliu  Municipal .

În debutul  şedinţei,consilierul Keizer Ludovic a depus jurământul pentru a putea fi investit in funcţia de consilier.După ce a mulţumit colegilor pentru votul acordat,acesta a menţionat că va încerca să fie viceprimar şi pentru etnia română.

A luat apoi  cuvântul consilierul Ilie Ciută,care  a făcut apel la înţelegerea consilierilor UDMR pentru amânarea cu 2 ore a acestei şedinţe ca să poată participa  şi consilierul Marius Rusu, profesor ce face parte din comisia de BAC de la Colegiul Tehnic Iuliu Maniu şi care nu poate părăsi incinta şcolii în perioada de desfăşurare a examenelor.

Am solicitat primarului Kovacs  în cursul zilei de ieri o amânare cu 2 ore a acestei şedinte pentru ca şi colegul Rusu să poată fi prezent, dar nu am găsit înţelegere.Poate veţi fi Dvs,consilierii, de acord cu acest aspect ’ a specificat consilierul Ciută.

Supusă la vot,propunerea nu primeşte acordul formaţiunii UDMR, deci se continuă desfăşurarea şedinţei.

Principalul punct de pe ordinea de zi a fost alegerea de către consilieri a viceprimarului.

Având în vedere evoluţia de până acum a desfăşurării tratativelor dintre cele două formaţiuni politice ce formează consiliul careiean,şedinţa de astăzi nu a oferit nici o surpriză.

Preşedintele de şedinţă a fost Muller Ioan,care a solicitat celor prezenţi să facă propuneri pentru postul de viceprimar.

Din partea UDMR,Poosz Szabolcs l-a propus pe Keizer Ludovic iar din partea USL,Ilie Ciută l-a propus pe Adrian Bucureştean.

Fiecare propunere a fost motivată de către un reprezentant al celor două formaţiuni.

Procesul de vot s-a desfăşurat în cabina special amenajată pentru acest scop.Cu cele 11 voturi ale UDMR,Keizer Ludovic rămâne în continuare viceprimar.

Desemnarea membrilor comisiilor de specialitate a decurs fără incidente,fiecare propunere  fiind votată conform regulamentului.

Astfel,la nivelul municipiului Carei vom avea 4 comisii de specialitate.

Comisia de specialitate din domeniul studii, prognoze economico – financiare, buget, administrare a municipiului, administraţia publică îi va avea în componenţă pe consilierii Oneţ Ioan şi Ilie Ciută de la USL şi pe Leitner Robert,Temfli Vasile şi Poosz Szabolcs de la UDMR.

Comisia de specialitate din domeniul organizare şi dezvoltare urbanistică, lucrări publice, protecţia mediului, a monumentelor istorice şi de arhitectură, agricultură, îi va avea ca membrii pe Csizmadia Zsolt,Muller Ioan şi Keizer Ludovic de la UDMR şi pe Adrian Bucureştean şi Marius Ciucoş de la USL.

Comisia de specialitate pentru învăţământ, sănătate, culte va fi formată din Marius Rusu şi Alina Mocanu de la USL şi din Venig Gabriela,Visnyai Csaba şi Hago Aron de la UDMR.

Comisia de specialitate pentru probleme social – culturale, sport , tineret, agrement, ordine publică şi juridică va avea  în componenţă consilierii Brem Arpad,Fazakas  şi Keizer Ludovic de la UDMR şi Dan Bontea şi Bujor Marcel Păuşan de la USL.

Preşedinţii şi secretarii acestor comisii vor fi desemnaţi la prima  întrunire a comisiilor de specialitate.

Ultimul punct pe ordinea de zi l-a constituit  aprobarea regulamentului de organizare şi funcţionare a Consiliului Local al Municipiului Carei.

Înainte de a se supune la vot,consilierul Ilie Ciută a  propus consilierilor şi executivului  un acord de principiu în ceea ce priveşte stabilirea unei date pentru şedinţele ordinare de consiliu.

„Să alegem o zi din lună şi o oră la care  să aibă loc şedinţele ordinare,înţeleg că vor fi şi excepţii dar de principiu ar fi bine să stabilim o dată anume pentru a ne putea şi noi organiza din timp şi a ne pregăti pentru aceste şedinţe.Spun aceasta având în vedere experienţa ultimilor patru ani în ce priveşte datele şedintelor ordinare” a menţionat Ilie Ciută.

Primarul Kovacs  propune ca şedinţele să se desfăşoare în fiecare ultima vineri din lună, dar considera că nu este nevoie a se supune la vot .

Şedinţele sunt convocate de primar sau la iniţiativa unui grup de consilieri.O să încerc să menţin aceste date, dar nu puteţi vota aşa ceva,nu de nebun convoc şedinţele şi vă rog să nu forţaţi un lucru ce nu e în interesul oraşului„afirma primarul Kovacs.

Ilie Ciută apelează la secretarul  primăriei,Sroth Clara,ca să se pronunţe în ce priveşte posibilitatea supunerii la vot a propunerii sale,obţinând aviz favorabil din partea acesteia.

Astfel, se supune la vot separat Regulamentul de organizare care întruneşte unanimitate şi  apoi  propunerea consilierului Ciută care însă nu are acceptul consilierilor UDMR.

In incheierea şedinţei Adrian Bucureştean işi exprimă nedumerirea in ce priveşte afirmaţia primarului Kovacs potrivit căreia stabilirea unei date de desfăşurare a şedinţelor ordinare ‘nu e in interesul oraşului”.


Daniela Ciută

comentarii

de aoleu durere la 6 iulie 2012 - 18:45

Mai nu mai puneti poze cu pausan si bontea! va rooooooog!

de Horia Mărieș la 6 iulie 2012 - 18:53

Hip Hip Hurray!

de Horia Mărieș la 6 iulie 2012 - 18:58

„În debutul şedinţei, consilierul Keizer Ludovic a depus jurământul pentru a putea fi investit in funcţia de consilier. După ce a mulţumit colegilor pentru votul acordat, acesta a menţionat că va încerca să fie viceprimar şi pentru etnia română.”

Bei, rahatcuperje! Chestia aia nu trebuie „încercată”, chestia aia este absolut obligatorie, doar ai jurat pentru ea, bei burtăverdetulipană. Măgarul dracului.

de Csabi la 6 iulie 2012 - 19:00

Cine sunt mafiotii din spatele UDMR ?Cine e in fata lui Ivan?

de Horia Mărieș la 6 iulie 2012 - 19:10

Repostez, fiindcă aici este locul potrivit.

Ei, cum mai este viața azi, dragi tovarăși și prietini?

S-au liniștit în Carei spiritele legate de alegerea viceprimașului?

Era extrem de clar de foarte mult timp că lumea nu trebuia să se agite pe acest subiect. Cu lajoskafocista sau fără focistalajoska este tot aia, cu viceprimaș român sau fără viceprimaș român este tot aia.

Până și dacă postul de viceprimaș ar fi fost acordat de votul consilierilor locali unui reprezentant al USL, adică unui român, ar fi fost tot aia, fiindcă oricum majoritatea de 11 contra 8 din C.L. ar fi făcut ca un astfel de viceprimaș să fie doar o figură de carton, o păpușă decorativă fără nici o putere reală, ar fi fost doar un compromis dubios cu famiglia mafiozo condusă de jenoke.

Așa că dragi tovarăși și prietini, liniștiți-vă, este mult mai bine așa.
Decât un compromis cu hoții de biciclete, cu vânzătorii de cigi, mai bine o opoziție demnă, dar activă în următorii 4 ani.

Acum, la ora la care văd la TV cum cade drept în bot marinarul Băsescu, citesc – și de data asta dau dreptate autorului articolului din nagykaroly.ro, distinsului domn M.T.R.

A fost foarre inspirat atunci când a ales titlul articolului: Papírforma és ingyen cirkusz. Probabil că așa a și fost la ședința de azi. Cirkusz.

A nu se uita însă ceva de toată lumea, indiferent de culoarea politică.

Tăvălugul ciumpalacilor și a viermilor adevărați, a celor care s-au întrunit prima dată în Puța Universității din București în data de 13 ianuarie a.c., a pornit și pare că nu se mai oprește.

A trecut peste Boc, peste guvernul boc cel numai băse poc din care făcea parte și superba Udrea, a trecut vâjâind peste Ungureanu și peste guvernul M.R.U., apoi peste Vasile Blaga de pe la Senat, apoi și peste modelul frumușica CecUrai Roberta de la Camera Deputaților, apoi și peste Avocatul Poporului, va trece peste preșul de Băse după referendumul de la sfârșitul acestei luni… și apoi va ajunge de-a dreptul la Primăria Municipiului Carei. Tăvălugul.

Răbdare și tutun jenoke bacsi si lajoska néni, vă vine sigur și vouă rândul.

Garantez.

Iar dacă n-aveți tutun, cumpărați repede niște cigi de la ocska piac.
Cumpărați destul cigi, acum când încă mai primiți cât de cât o retribuție acceptabilă de la Primăria Municipiului Carei, adică de la contribuabili, cumpărați destul cigi ca să vă ajungă până și pentru lungii ani pe care o să-i petreceți la pârnaie.

Amin (din ebraică amen = „așa să fie” sau „cu adevărat” – אָמֵן).

de razvan la 6 iulie 2012 - 20:05

Primarul si-a asigurat tigarile pentru locul „destinat” prin faptul ca permite romilor sa vanda in jurul pietii alimentare tigari de contrabanda fara a solicita Politiei Municipiului Carei sa isi faca datoria si sa opreasca aceasta „indeletnicire”,permisa de altfel de toate autoritatile.

de Horia Mărieș la 6 iulie 2012 - 20:58

În context vă mai anunț doar că la ora asta Camerele reunite ale Parlamentului României au votat cu 258 voturi „pentru” suspendarea lui Băse.
Până și UDMR a votat pentru suspendare. Nasol, UDMR l-a trădat pe Băse barat.

Urmează referendumul. Probabil pe 22 iulie.

Urmează pârnaia lui jenoke bacsi si lajoska néni.
Le dau termen de grație până la data de 1 octombrie a.c.

Amin (din ebraică amen = „așa să fie” sau „cu adevărat” – אָמֵן).

de florin la 7 iulie 2012 - 07:09

Comisia de specialitate din domeniul studii, prognoze economico – financiare, buget ???????????????????????????????????auzi mai cica prognoze economico-financiareeeeeeeeeeeee??si noi umblam la lucru la papuci in Valea lui Mihai……

de tibi la 7 iulie 2012 - 09:27

pai daca beko nu a vrut nici papucii si nici polipolul in carei puteti sa umblati la fonix.

de Horia Mărieș la 7 iulie 2012 - 12:05

N-am văzut articolul ăsta până acum dar pare destul de interesant.

„Kovács Jenő: aggasztó ez a sietség” apărut în ziua de 05 iulie 2012 în | Nagykároly.ro – MTI | politika Nagykároly polgármester. Interviul a avut loc cu două zile înaintea suspendării lui Băse în Parlament.

Încă de atunci început tremuriciul !

„Evenimentele de la București îl fac nervos pe primarul Careiului, a mărturisit acesta portalului de stiri nagykaroly.ro.

Eugen Kovacs a declarat: Se poate că președintele a încălcat într-adevăr normele ce se referă la el, dar eu cred că – deşi nu sunt un expert în drept constituţional – aceste încălcări sunt relativ minore, și nu văd de ce ar trebui ca pentru așa ceva să fie suspendat un presedinte de stat ales.

Primarul Careiului crede că acesta este un „joc politic” periculos. În opinia sa, lucrul cel mai îngrijorător este că evenimentele se desfășoară într-un ritm „accelerat”. După părerea lui, graba pune sub semnul întrebării întreaga acțiune (de suspendare), chiar dacă aceasta este, de fapt, legitimă.

In timpul vizitei reporterului, primarul Eugen Kovacs a declarat în mai multe rânduri că este – desigur- îngrijorat. Este cu atât mai îngrijorat cu cât într-o perioadă scurtă de timp ni s-au agățat de gât mult prea multe schimbări (în limba maghiară: „rövid időn belül ennyi változás zúdul a nyakunkba”) și acest lucru conduce la o stare de îngrijorare generalizată. Din punctul său de vedere, este regretabil faptul că viaţa ţării este umplută cu evenimente politice majore. Ca o concluzie la convorbirea noastră, a spus că nu este potrivită graba excesivă, și mai ales că este preocupat de această grabă.”

Sincer vorbind, îi dau dreptate lui jenoke. Este cazul să fie foarte îngrijorat și preocupat de grabă, mai ales fiindcă termenul de grație pronosticat de mine (1 octombrie a.c.) nici nu mai este chiar atât de departe.

Mulțumim frumos distinse domn Nagykároly.ro – MTI că ne-ați făcut părtaș pe gratis la îngrijorările și la preocupările primașului.

P.S. Cei care nu sunt mulțumiți de calitatea traducerii mele, sunt liberi să mă corecteze, pentru a nu lăsa loc nici măcar unei singure confuzii.

de emil la 7 iulie 2012 - 12:34

@Horia Maries

va amintiti ca primarul declara candva ca basescu reprezinta un model pentru el?
cum sa nu fie ingrijorat cand modelul sau se duce naibii? a mai cazut si udmr de la guvernare, sprijinul pentru primarul din carei se subtiaza pana aproape de disparitie. si daca mai vine curtea de conturi, unii vor trebui sa scoata…..banii, nu camasa. si va fi extrem de dureros.

cat despre incalcarile „minore” – care ignorau legislativul, executivul, ba chiar si justitia, adica cele trei puteri ale statului pe care a incercat sa si le subordoneze in stil autoritar, aproape dictatorial, deci tocmai esenta democratiei – da, primarul spune adevarul, democratia chiar reprezinta o chestiune minora nu numai pentru basescu, ci si pentru admiratorii sai, printre care se numara chiar….. ghici, ghicitoarea lui basescu!

de evrika la 7 iulie 2012 - 13:20

primarul kovacs face din primarie redactia ziarului udmr si ne spuine la tv ca nu e sovin?? dupa consilerul sau redactor la acel ziar acum este si sefa redactorului ca si consilera si e si in comisia de cultura;si va da si fonduri pentru acel ziar …vicele care a zis ca va reprezenta si interesele romanilor ce are de spus in aceasta situatie?

de emil la 7 iulie 2012 - 16:18

@evrika

nimic.
nu are de spus nimic. si oricum nu conteaza nici ce spune nici ce face, atata timp cat asculta de primar.

de de un alt careian 2. la 7 iulie 2012 - 21:10

Foarte multi pupinc…risti are Jenoke .Angajatii primariei ,UDMR din Carei ,nu toti, doar o parte dintre ei, nu au pregatirea necesara pentru funtia pe care o indeplinesc si se comporta obraznic cu cetateni Careieni,pe bani publici,si pe salarii de lux.

de emil la 7 iulie 2012 - 22:47

ce face consiliul local? de ce nu verifica si nu-i prezinta primarului situatia si solutiile?

de povesti la 7 iulie 2012 - 23:09

4,57 RONi euro-ul.
restul sunt povesti useliste.

de Miki la 8 iulie 2012 - 06:47

Dupa bogracspiperat de Capleni hop si povesti de ora 23..Cine spune la handicapatul asta ca si hunorii lui din Parlament au votat pentru suspendare Basescu dupa ce au fost impreuna ultimii anii si au facut viata noastra iad.

de emil la 8 iulie 2012 - 06:58

@ povesti

esti si prost…..informat si rau intentionat si mincinos! macar dezinformeaza credibil, autor de povesti – cum si recunosti – nesimtit(a)!
cursul oficial BNR nu se schimba sambata si este 4,5142 lei / euro.
ce ai scris sunt aburi post bogracs.

de marius la 8 iulie 2012 - 08:32

@de aoleu durere
prietene!trimite si mataluta, o poza cu tine,pe adresa redactiei si roaga-i frumos sa te „puna”!,sigur ai sa gasesti intelegere!

de marius la 8 iulie 2012 - 08:33

@ povesti
mai incerca!!! nu ai nimerit!!!!!!

de marius la 8 iulie 2012 - 08:35

Multumim d-ului Emil, pentru informare!

de marius la 8 iulie 2012 - 08:37

@emil
multumim pt.informatii!

de nelu la 8 iulie 2012 - 10:34

si iar iese jeno la sustinut de portocalii ca tot e fan base…..da acu il poate trimite pe lajcsi daca tot a asteptat sa vina din concediu.

de piri la 8 iulie 2012 - 10:40

nu spune nelu daca nu stii.acum are pe cine sa trimite ca a venit visnyai si aron o sa deie medicamente la cine tine cu base.

de diana la 8 iulie 2012 - 10:55

ce e cu jocurile astea murdare ale udmr care aici e cu pdl si la bucuresti voteaza suspendarea?????cine sa ii mai inteleaga ce vor…..

de marius la 8 iulie 2012 - 12:40

dianaproasta, udmr a declarat ca fiecare va vota dupa cum il ghideaza constiinta,fa!!!

multumim inca o data emil!!

de pirike la 8 iulie 2012 - 12:42

ce-mi place ca antenele useliste dau vina pe regimul basexu pentru nereusitele de la bac.
nimeni nu se gandeste ca un popor care ii voteaza de 2 ori pe marinarul hot si de 3 ori pe fesenisti NU ARE CUM sa produca oameni de o calitate intelectuala macar acceptabila.

de marius la 8 iulie 2012 - 12:56

emile, deja conversezi cu eul tau liric marius? iti multumeste pentru informatii, mori de ras, propaganda ilici-nastasici-pontici-antoneschici functioneaza bine la noi in oras.
asta e argumentul tau, ca nu e 4,57 ci e DOAR 4,51? tara e oficial in criza si se va adanci pe masura ce acesti fesenisti ucigasi si hoti vor pune stapanire pe tot ce e in tara asta.
marinarul a furat mult, dar inaintea lui v-ati ospatat voi PSD, PNL suficient.

chiar credeti ca exista un conflict REAL intre partidele politice USL si PDL? daca da, ati luat bac-ul degeaba.

de fecske la 8 iulie 2012 - 13:28

pirikemarius fiam te da de gol scoala de activist de partid dela stefan gheorghiu pe care primarul kovacs o apreciaza asa de mult ca te plateste ca si consilier personal din banii orasului.lasa tu analizele pentru cei care isi platesc taxele si impozitele nu va dati voi in barci pe banii altora. evazionisti cu dosare pe la toate tribunalele au ajuns sa conduca orasul numai pentru ca sunt tulipani si turma merge la vot da nu stie ce face.jidobacsibucataru lucreaza tu mai departe si fa babgulyas ca vine visnyai si ia care etaj vrea muschii lui.

de emil la 8 iulie 2012 - 13:36

@pirike

dar o gruparea aia etnica care voteaza udmr de fiecare data, de mai bine de 6 ori in ultimii 22 de ani, aia ce calitate intelectuala are?

de cititor la 8 iulie 2012 - 13:43

ce cauta un tehnician dentar in comisia economica ?sau da la peste si acolo????

de emil la 8 iulie 2012 - 13:58

@ marius 8 July 12:56

chiar si de la piricse se vede ca esti cretin, daca esti capabil sa spui ca eu conversez cu cineva care imi multumeste pentru o postare. iar postarea aia era doar o corectura de cifre in spiritul rigorii. e interzis sa multumesti pentru informatii? sau esti tu prost…crescut?
nu comentez ca idiotul ala care a postat 4,57 nu stia nici macar cum si cand se afiseaza cursul BNR. oricine cu internet, deci inclusiv retardatul ala, putea sa verifice, dar nesimtitul (sau nesimtita) a facut-o intentionat, pe post de discreditare a guvernarii usl.
cat despre eul meu liric, nu e de (in)competenta ta.
dar cum de nu mentionezi la masa aia cu ospete pe udmr-ul tau? sau acuma esti pcm ori pptm, iar astia nu s-au ospatat inca?
ai murit de ras? nu cred, constat ca inca scrii! pe de alta parte, rasul face bine la sanatate.
eu stiu ca tara e in criza din 2008/2009, deci care e relevanta? sau ai confundat criza cu recesiunea? ei, se mai intampla, nimeni nu-i perfect!

de emil la 8 iulie 2012 - 14:32

@ marius 8 July 12:56

ti-ai revenit din soc? a reinviat nagypusztalegelo es videke? te-ai trezit, darie, primar K, yen0, (magyar) careian, rochita si ceilalti? pai putin stimabile, nu intentionez sa fac propaganda pentru tokos, domokos, suto, was, nyiro, nici pentru petrovics, konglovits, kovacs, szocs, si alti ilics!
ce te dabija de activitatea mea?

@piricske

ma bucur ca iti place activitatea antenelor usliste! poate asa ti se mai deschide orizontul care deja ti s-a ingustat atat de mult incat a devenit un punct de vedere! continua, esti pe drumul cel bun!

de marius la 8 iulie 2012 - 14:32

„discreditare a guvernarii usl”

hai ca nu mai pot de ras!! =))))))

„multumesc inca o data pentru informatii” =)))))

de piriche la 8 iulie 2012 - 14:40

chiar credeti ca exista un conflict REAL intre partidele politice USL si PDL?? daca da, ati luat bac-ul degeaba.

de florin la 8 iulie 2012 - 14:43

oare unde si cand a luat bacul keizer??cu fotbalul careian am vazut ce stie face acum e intrat si la comisie de urbanism protectia mediului si agricultura…..doamne da omu asta chiar nu are deloc rusine?????vai de orasu acesta pe ce maini de fomisti a ajuns…

de clau la 8 iulie 2012 - 14:50

acum sa vedeti pe jeno cum o sa umble pe la firme sa cerseasca voturi pentru base si nuti ca sa mai bage si mai departe la primarie pe cunostintele sale si sa le dea salarii de zeci de milionane si careienii fac naveta la satumare pentru un loc de munca cu 10 milioane.guvernarea pdludmr a trimis tineretul la munca in strainatate si acum au tupeu sa mai ceara mila.RUSINE!

de lori la 8 iulie 2012 - 15:04

guvernarea UDMRPDL a adus la Carei salarii mai mult decat nesimtite pentru toata clica primarului!!!beko are suta de milioane iar ginerica peste 30 !!!salariul mediu in primarie e de peste 800 de euro!!!!!aceastea sunt benmeficiile guvernarii lu base cu tulipanii la CAREi.sovinism nemaintalnit in Carei de cand este kovacs primar care are angajat ca si consilier personal pe cel care scrie articole antiromanesti la ziarul udmr carei.parca tot el scria acum 5 ani ca sa mearga la piciorul podului lui traian consilierul ciuta daca tot se trage de acolo dar nu sufla un cuvant despre originea primarului kovacs care jumuleste fara mila bugetul orasului in interes personal.cum e posibil ca pentru inscrierea la sectia maghiara la gradinite sa primesti bani si sa fortati infiintarea de sectii de copii maghiari chiar daca nu e cerere???de ce atata sovinism domnule primar????

de Horia Mărieș la 8 iulie 2012 - 15:43

@lori la 8 July 2012 – 15:04

„de ce atâta șovinism domnule primar ????”

Din PROSTIE @lori, fiindcă n-are decât 2 clase ca trenul.

de emil la 8 iulie 2012 - 17:28

@piricske 8 July 14:40

acum ai devenit profesor de liceu si te pronunti asupra bacalaureatului? daca tot te …. gadila grija si ai chef sa jignesti de pe pozitii „intelectuale” eu te trimit direct la draga de muma-ta! sa-si corecteze erorile educationale si sa te mai indrepte la capitolele bun simt si buna crestere.
ca iar umbli dezlegat peste legelo. si se pare ca te-ai adapat din nou din izvorul borosorbanic si ti s-a urcat la organul cu care ai pretentii nefondate de a gandi, adica in anus (dar nu in cea cu caii din parcul dendrologic).

de ghita la 8 iulie 2012 - 22:55

udmrul simte nevoia de intariri la sedinte sau mafiotii din spate sant pentru impresie artistica?

de Horia Mărieș la 9 iulie 2012 - 04:21

Este de semnalat apariția pe net a unui (relativ) nou blog despre Carei.

Se numește „Nagykárolyi KözKincs – avagy nagykárolyi urbán legendák -”

Creatorul/administratorul blogului este un om talentat, are o voce ascultată și-n eter și inițiativa lui mi se pare chiar una extrem de lăudabilă. Pe bune!

Cu cât mai multe astfel de bloguri despre Carei (eventual și în limba română), cu atât mai bine.

Păcat doar că și pe acolo au început să-și găsească locul astfel de materiale/opinii propagandistice ca și cel de mai jos.

Că este păcat că blogul este poluat cu astfel de texte, să zicem doar neinspirate, este doar părerea mea personală. O fi fost noaptea prea caldă.

N.O.I. (No -any- Offence Intended).

„Bojkott vagy nem bojkott? ez itt a kérdés! (kiderül).” 2012.06.23. 02:05

http://nagykarolyikozkincs.blog.hu/2012/06/23/bojkott_vagy_nem_bojkott_ez_itt_a_kerdes_kiderul

de Horia Mărieș la 10 iulie 2012 - 06:26

Interesantă (începând cu titlul) relatarea corespondentului special M.T.R de la ședința de ieri 9 iulie 2012 a Consiliului Local.

„Ordibálással elegyített cirkusz”. 2012.07.09. | M. T. R. | RMDSZ Nagykároly tanács USL

Mii de scuze, dar n-am răbdare să vă mai și traduc. Fiind majoritatea bilingvi în urbea Careiului, vă invit să vă traduceți articolul singuri.

http://nagykaroly.szatmar.ro/Ordibalassal_elegyitett_cirkusz/hirek/39908

Lasati un comentariu