Jandarmii sătmăreni continuă acţiunile de prevenire în zonele balneare şi de agrement

• publicat la: 20 July 2012
Jandarmii sătmăreni continuă acţiunile  de prevenire în zonele balneare şi de agrement

Vineri, 20 iulie a.c., jandarmii au organizat o nouă acţiune din seria de acţiunilor de prevenire a faptelor antisociale, care vizează turiştii şi localnicii din zonele balneare şi de agrement din judeţul Satu Mare.

Parte a campaniei „Jandarmii sunt oamenii de lângă tine”,  acţiunea de azi a fost organizată la bazinul din incinta taberelor şcolare –zona de agrement Someş Satu Mare, începând cu ora 11.30.

Cu această ocazie, jandarmii au distribuit pliante cu mesajul „La ştrand în siguranţă!” şi au prezentat turiştilor câteva reguli minime de precauţie şi siguranţă a copiilor şi bunurilor personale.

În vederea eliminării riscurilor de dispariţie a minorilor şi prevenirii pierderii unor bunuri, oamenii legii i-au sfătuit pe cei aflaţi în apropierea ştrandului să dea dovadă de o atenţie sporită, iar în caz de necesitate să solicite sprijinul celei mai apropiate patrule de ordine şi siguranţă publică sau să apeleze numărul de urgenţă 112.

Prin intermediul acestor acţiuni, Jandarmeria Satu Mare urmăreşte creşterea gradului de informare şi responzabilizare a tuturor persoanelor aflate în timpul liber în zonele de recreere şi agrement pentru a evita neplăcerile cauzate de neatenţie sau de acele persoane care comit fapte antisociale profitând de vigilenţa scăzută a unor cetăţeni pe timpul sezonului estival.

Lasati un comentariu