Preşedinţii secţiilor de votare din judet la referendumul pentru demiterea Preşedintelui României

• publicat la: 18 iulie 2012
Preşedinţii secţiilor de votare din judet la referendumul pentru demiterea Preşedintelui României

La sediul Tribunalului Satu Mare a avut loc, în data de 18 iulie, tragerea la sorţi pentru desemnarea preşedinţilor birourilor electorale ale secţiilor de votare din judeţul Satu Mare pentru referendumul naţional din data de 29 iulie 2012 pentru demiterea Preşedintelui României.

La şedinţă au participat preşedintele Tribunalului, judecător dr. Rodica Grosoş Maxim şi şeful Serviciului Juridic şi Contencios din cadrul Instituţiei Prefectului, Eugen Chioran. Lista preşedinţilor secţiilor de votare a fost postată şi se poate consulta pe site-ul Instituţiei Prefectului, la secţiunea „REFERENDUM 29 IULIE 2012”.

Atât membrii biroului electoral, cât şi preşedinţii vor fi plătiţi pentru zilele petrecute cu organizarea şi desfăşurarea referendumului, sumele fiind stabilite prin Hotărârea de Guvern nr. 684/2012.

Astfel, preşedinţii birourilor electorale ale secţiilor de votare beneficiază de o indemnizaţie de 85 lei pe zi de activitate, dar nu mai mult de trei zile. Membrii birourilor electorale ale secţiilor de votare beneficiază de o indemnizaţie de 85 lei pe zi de activitate, dar nu mai mult de două zile.

Ceva mai bine plătiţi sunt membrii birourilor electorale de circumscripţie, care primesc câte 85 lei pentru fiecare  zi de activitate, dar în cazul lor perioada este mult mai lungă. Statisticienii, informaticienii şi personalul tehnic auxiliar care participă la efectuarea operaţiunilor generate de activitatea acestor birouri sau oficii electorale primesc o indemnizaţie de 65 lei pe zi de activitate.

comentarii

de romica la 25 iulie 2012 - 22:27

au inlocuit presedintele care a plecast cu stampila cu mitica tot de la primarie si de fapt tot oamenii lu jeno si lajcsika

de darius la 25 iulie 2012 - 23:03

nu mergeti la vot sa faca puscarie nastase vantu patriciu VOICULESCU si pe urma il schimbam pe base

Lasati un comentariu