Scandal uriaş în hochei! Oamenii lui Tanczos Barna au scos pistoalele în Adunarea Generală

• publicat la: 18 iulie 2012
Scandal uriaş în hochei! Oamenii lui Tanczos Barna au scos pistoalele în Adunarea Generală
Scandal incredibil la Adunarea Generală a Federatiei de Hochei pe Gheaţă, unde gărzile de corp ale preşedintelui Tanczos Barna au amenintat cu pistolul in timpul sedinţei.

Barna a venit la Adunarea Generală însotit de 13 gărzi de corp, iar în urma unui conflict cu Jean Pavel, fost lider al galerie Stelei si actualmente presedinte al sectiei de copii a unui club, doi dintre acestia au scos pistoalele!Incidentul halucinant a fost confirmat de Alin Petrache, vicepresedintele Agentiei Nationale pentru Sport si Tineret.”Adunarea Generală continuă si sper ca până la finalul zilei să se aleagă un presedinte. Mandatul actualului presedinte a expirat si este nevoie să alegem alt presedinte.

A fost o altercatie, am încercat să despărţim oamenii pentru a nu degenera incidentul. Nu m-am mai întâlnit cu aşa ceva. Nu a fost nimeni rănit. Nu a fost nevoie de interventia politiei, s-au calmat spiritele. Am fost putin mâhnit de ce s-a intâmplat acolo”, a declarat Petrache la Sport.ro.

La scurt timp, Jean Pavel, cel amenintat de garzile de corp care-l insoteau pe Tanczos Barna, a povestit ce s-a intamplat la Adunarea Generala.

„Am avut o discutie cu un avocat al lui Tanczos Barna, iar dintr-o dată, presedintele i-a făcut semn unui necunoscut, iar acesta a scos pistolul la mine. Am vrut să pun mâna pe el, dar a fugit. Am apucat să-l fotografiez, mâine o fac publică. O să mă duc si la politie să fac plângere”, a spus Jean Pavel pentru Prosport.

Din câte se pare, disputa a pornit după ce membrii afiliati, cei care trebuiau să aleaga noul presedinte al Federatiei, au descoperit mai multe nereguli pe lista cluburilor cu drept de vot. Nemultumit de numele noi aparute peste noapte pe lista cluburilor cu drept de vot, Jean Pavel a facut scandal in sala pana in momentul in care a fost amenintat cu pistolul.

Tanczos Barna s-a aflat în centrul unui alt scandal si la sfârsitul anului trecut, după ce un component al nationalei de juniori a fost bătut de colegii sai de etnie maghiară. Ulterior, acesta a fost acuzat de mai multe nereguli comise la Federatia Române de Hochei pe Gheată.

sursa ziare.com

comentarii

de oribil la 18 iulie 2012 - 20:49

pe astia cine ii mai provoaca????
ca au obtinut de la Base tot ce a vrut muschii lor?

de Laki la 18 iulie 2012 - 22:07

http://sptfm.ro/2012/07/18/exclusiv-alin-petrache-presedinte-ants-despre-ioncidentul-de-la-federatia-de-hochei-am-vazut-arma-o-avea-la-sapte/

Acest Borat zis Jean Pavel a boicotat tot timpul sedinta, a atacat pe ziaristi….era ca un nebuni ( e tigani, si asta spune totul)
Apoi a atacat pe Tanczos si a discreditat tocmai pe contracandidatului lui Tanczos…

de gica la 18 iulie 2012 - 22:19

de cand in romania un presedinte al unei federatii sportive umbla cu bodyguarzi inarmati? in sport,ca presedinte sa ai bodyguarzi????

de cine ii este frica??? si daca un sportiv il agaseaza atunci gorila scoate pistolul????

votam DA la referendum ca poate ne scapam si de asemenea exemple.Nu am vazut vreodata pe Emeric Jenei sa faca asa ceva.Rusine Tancos Barna !!!!

de emil la 18 iulie 2012 - 23:21

@ laki

de cand etnia cuiva spune totul? adica, daca e tigan, gata, e si vinovat!
numai rasistii ne mai lipseau pe aici, ca horthysti avem destui!
ia sa spuna cineva despre tine: „e roman si asta spune totul!” sau: e ungur si asta spune totul!” ti s-ar parea in regula? daca da, du-te si te trateaza, ca ai o bubita deasupra gatului (poate ca sa nu-ti ploua in el!?) !

oricum, nu prea e clar ce s-a intamplat acolo si probabil ca o ancheta va face lumina! la prima vedere pare un incident amplificat, dar nu am vazut decat partea „temperata” a situatiei, fiindca, daca e asa cum scrie in articol, cativa din cei cu functii, in frunte cu petrache, ar trebui sa demisioneze imediat!

de Simion la 20 iulie 2012 - 10:17

Naţionala de hochei e dictată de la Miercurea- Ciuc, de inca preşedintele Tanczos Barna. Sediul FRHG e in Bucuresti, dar domnia sa a făcut o subfederaţie in Miercurea- Ciuc, cu birou ilegal, din care dictează interesele hocheiului harghitean si covăsnean.Selectionerul canadian nu are habar de hocheistii romani si ise impun jucatorii.Un presedinte de federatie sportiva trebuie sa aiba o altfel de atitudine,care sa nu faca de ras comunitatea din care provine.Nu armele sunt solutia altercatiilor care apar la un moment dat in orice adunare si mai ales o adunare cu caracter sportiv.Ar trebui sa ii comunice cineva acestui presedinte ca au apus vremurile cand armele rezolvau conflictele.Parca si etnia din care face parte presedintele e din Europa,nu?

de Laki la 20 iulie 2012 - 13:48

http://www.szekelyhon.ro/videos/view/1709/cirkusz-a-hokikozgyulesen-%E2%80%93-osszefoglalo.html

Vizionati filmuletul si apoi spuneti voi ce ati vazut…este acolo si actiunea cu pistolul. (aprox la 2,5 min)

Noi cei de la Harghita facem hochei iar cei de la Bucuresti si Galati numai circ….

Rusine ziaristilor si ziarelor care fabrica stiri „extra, mega giga”, din pacate oamenii de buna credinta cred in acesti impostor.

Vizionare placuta si treziti la realitatea!!

de emil la 22 iulie 2012 - 14:11

@laki

iar va dati interesanti voi „cei de la Harghita” care faceti hochei. altceva mai stiti? de exemplu, ai cui cetateni sunteti si care imn este al vostru cand jucati in reprezentativa Romaniei? Nu scrie nicaieri ca trebuie musai sa jucati in reprezentativa Romaniei daca nu vreti sau nu va place denumirea. Dar sa cantati imnul altui stat cand reprezentati Romania, asta este un dispret nelimitat fata de tara, o nesimtire si o lipsa de educatie elementara. Nu ma mir ca s-a ajuns acolo daca lui tanczos i se pare traditional sa intoneze imnul secuiesc si nici o problema daca intoneaza si imnul adversarului.

Cat despre sedinta de la Izvorani, eu am vazut ca acolo au fost cateva nereguli, intre care, cea mai importanta este „suplimentarea” peste noapte a echipelor reprezentate la adunare, fata de ultima sedinta a federatiei, cand erau doar vreo 20, acum fiind brusc peste 30. Si s-a vorbit acolo de prezenta unui pistol asupra cuiva din sala de sedinte. Pistolul nu se vede, dar e totusi curios ce cauta individul respectiv inarmat in sala de sedinte!? In rest, nimic clar, poate doar nemultumirea catorva dintre participanti fata de modul cum s-a facut reprezentarea si poate si fata de altceva, ce nu am inteles.
Oricum, filmul la care faci trimitere este fragmentar, cu mai multe intreruperi, deci in nici un caz o redare fidela a faptelor, adica nu te poti baza pe obiectivitatea lui. Nici nu prea poti intelege mare lucru din el, decat ca au fost filmate vreo 5-7 minute de nemultumiri si acuze la adresa lui tanczos cu privire la reprezentare si numarul de echipe.
As vrea sa vad filmul complet si neretusat al taraseniei (ceea ce ma indoiesc ca se va intampla, pentru ca sunt sigur ca nu exista din aceeasi sursa), nu relatari filmate cu nu se stie cate intreruperi si fara momentele redate in succesiunea lor.

de Avram Iancu la 23 iulie 2012 - 12:09

Emile sa ne lasi in pace aberatiile tale. Daca e ungur e vinovat,ce sa caute la noi in tara un asemenea presedinte care permite intonarea altui imn la o echipa nationala. Sa mearga la ei in tara,sau acolo nu ii baga nimeni in seama? iar legat de tigani cred ca poti numara pe degete cati au loc de munca in Romania,traiesc pe banii statului. Nu sunt rasist dar nu imi plac ungurii si tiganii :))) Pacat ca a murit prea repede Antonescu,daca cumva stii cine a fost dar ma indoiesc.

de emil la 23 iulie 2012 - 23:46

@Avram Iancu

tu esti scăpat de la balamuc? vorbești ca un intolerant șovin hungarist!
cum adică, dacă e ungur e vinovat!? Tu nu ești în toate mințile! Sau ești iar vreun legelista pista komunista cu umor boros, pe care eu nu-l pricep? Ce tâmpenie e aia să scoți din țara pe cineva? S-a schimbat Constitutia României și nu stiu eu? Un referendum, ceva? Da, scoate-l din fruntea federației române, că după povestea cu imnul nu are ce căuta acolo, nici măcar daca ar fi fost cel mai grozav hocheist din lume!

Cât despre faptul că nu esti rasist, asta să i-o spui lui Laki. stii, nici Hitler nu era rasist, doar nu-i prea placeau evreii. Iar dupa evrei si țigani vine rândul altora! Unii zic ca al românilor! Tu zici ca al ungurilor! Cand vorbiți in bloc despre nații întregi, mă cutremur că dupa crimele etnice, nu numai din lumea largă, ci și de pe pământul nostru, încă mai sunt monștri care visează purificarea etnică și fac apologia genocidului! Nu sunteți normali și nici nu știti ce semănați! Mai rău e ce vom culege din semănătura voastră de naziști, horthyști și fasciști! Duceți-vă la idolii vostri, hitler, horthy, szalasi, mussolini și lăsați-ne pe noi sa trăim liniștiți, cu necazurile noastre comune cu tot, nu să ne omorâm între noi pentru niște instigatori sângeroși, cărora nu le-a ajuns sângele curs în războaiele interetnice de pe glob! Față de voi, nincs kegyelem, că nu mă îndoiesc că ți-e cunoscut titlul ăsta!

de emil la 23 iulie 2012 - 23:48

@ Avram Iancu

ce e aia ”sa ne lasi în pace”? iar ești în delir și te crezi mai mulți?

de emil la 23 iulie 2012 - 23:51

@Avram Iancu

dar ce ai tu cu țiganii care au loc de muncă? cu ce te incomodează ăia?

de Avram Iancu la 25 iulie 2012 - 14:12

Emil se vede ca te-a deranjat ce am scris mai sus,evident doar esti maghiar,asa mi se pare. Sa clarificam: cu tiganii care au loc de munca nu am absolut nimic,am cu cei care nu au si stau pe la primarii dupa ajutoare. mai citeste odata ce am scris si ai sa vezi ca ai inteles gresit. iar cu faza sa ne lasi in pace ma refeream la faptul ca scriu mai multi pe aici nu doar eu. Iar daca tot vorbesti de idoli,ceea ce a facut presedintele federatie de hochei cand un roman a fost batut la lotul national nu e acelasi lucru care il faceau mai demult „idolii” nostrii? Eu zic ca te-a deranjat cam tare ca am fost mai direc. Nimeni nu zice sa plecati din Romania dar atunci respectati tara asta.

de Avram Iancu la 25 iulie 2012 - 14:25

Cine a zis ca am ceva cu tiganii care au loc de munca. Invata sa citesti in romaneste apoi mai vorbim.

de sorin la 25 iulie 2012 - 18:19

Avram Iancu, nu eu am înțeles greșit, ci tu ai scris altceva decât ai vrut să spui, dar acolo deja nu mai e vina mea!

de sorin la 25 iulie 2012 - 18:45

@avram

Curios cum te faci tu purtător de cuvânt/ portavoce/ trompetă/mesager pentru alții, întâmplător horthyști, care se screm de câtva timp să mă facă să nu mai scriu aici, pe buletin de Carei. Ca urmare, faptul că ți-ai asumat niște idoli fasciști (nici unul român)(”idolii nostrii”)- vezi că ”noștri” se scrie în toate cazurile cu un singur ”i”- mă conduce la concluzia că nu ești ce afirmi (cât privește problema ”cine” te afirmi, ea mi se pare foarte clară, chiar dacă există și azi oameni pe care îi cheamă Avram Iancu).
Și în acest caz, nu prea pricep cine vrei tu să plece din România? Românii? Atunci chiar că ești defect la unul dintre neuroni, celălalt fiind deja de multă vreme scos din funcțiune!

de lukas la 25 iulie 2012 - 19:53

vorbiti si voi despre referendum, nu despre lucruri vechi. de exemplu, cum e cu votul?

de noi la 28 iulie 2012 - 19:43

EMIL@ sa su.. tu pu.. odata la toti horthystii. Ca tanczos trebuia sa te impuste pe toti ca si tine.

de NOI la 28 iulie 2012 - 19:50

pai toti hortystii nu fac cat un sat din baragan ca daca ne suparati venim si va mai punem odata opinca pe budapesta voastra! voi stiti dialoga numai daca aveti pistolu in mana ca barbateste… e mai greu pentru voi,de fapt @noi de la 19:43

Lasati un comentariu