Sindicatele sătmărene sunt pentru demiterea lui Băsescu

• publicat la: 27 iulie 2012
Sindicatele sătmărene sunt pentru demiterea lui Băsescu

Joi, 26 iulie 2012 liderii sindicatelor sătmărene au sustinut o conferinţă de presă alături de presedintele Consiliului Judetean Adrian Stef si primarul municipiului Satu Mare. Dr. Dorel Coica. Liderii sindicatelor au declarat faptul că optează pentru  demiterea lui Traian Baăescu si i-au indemnat pe membrii de sindicat si pe toţi sătmărenii să participe la vot, votând pentru demiterea preşedintelui suspendat.

Din partea sindicatelor la conferinta de presa au fost prezenti: președintele filialei Satu Mare a Cartel Alfa, Sorin Faur, secretarul general Vasile Dârle, președintele filialei Satu Mare a SANITAS, Aurelia Pop, Dan Burulea, presedinte CNSLR Frăţia dar și președintele Sindicatului din Învățământul Preuniversitar, Ioan Drăgan.

La începutul conferinței de presă, Adrian Ștef împreună dr. Dorel Coica  au mulțumit sindicaliștilor pentru susținerea USL și ai celor doi candidați la funcțiile de președinte al Consiliului Județean respectiv de primar al municipiului, reședință de județ îndemnându-i totodată să le fie alături și la referendumul din 29 iulie -pentru a-l trimite pe Băsescu acolo unde îi este locul … pe mare- a declarat dr. Dorel Coica.

În luarea de cuvânt Aurelia Pop a declarat că –doresc o stare de normalitate în țara mea, în țara în care trăiesc și în care muncesc. Dar acest lucru nu este posibil decât dacă duminică veți ieși la urne și veți vota DA pentru demiterea lui Traian Băsescu.

Ioan Drăgan consideră că cel mai important lucru este ca cetățenii, indiferent de etnie și confesiune religioasă să se prezinte la vot deoarece -la alegerile locale am fost o echipă şi am câştigat.Ultimele alegeri ne arată că alianța a pornit pe un drum bun dar mai sunt multe de făcut. Însă pentru a merge mai departe ,Traian Băsescu trebuie să se retragă  de la Cotroceni în favoarea democraţiei.

Dan Burulea si Vasile Dârle consideră că Traian Băsescu a avut un rol extrem de important în desființarea statului social făcând un apel către sătmăreni să meargă la vot si să voteze pentru demiterea lui Traian Băsescu.

Sorin Faur îndeamnă sătmărenii dar și populația întregii țări să se gândească la viitorul României atunci când intră în cabină pentru a pune ștampila pe buletinul de vot. La finalul conferinței de presă dr. Dorel Coica a făcut un apel către -toți cei care ne-au votat dar și către cei care nu ne-au votat la locale să vină alături de noi. De asemenea fac un apel către acei membri PD-L care, știu sigur că nu îl mai doresc pe Băsescu la Cotroceni. Îi invit să vină alături de noi pentru ca în seara zilei de 29 iulie să-l putem trimite pe Traian Băsescu acolo unde îi este locul … şi unde îşi doreşte,pe mare.

comentarii

de Primarul K la 27 iulie 2012 - 14:56

JEGURI!

de erik la 27 iulie 2012 - 15:04

asa e primare K,nimeni din cei din poza nu e ca tine,cu salaru taiat de 4 ani,cu 4 firme private falimentate puls mobicrasna falimentata si vandut terenul stii tu cum si nici macar o locuinta amarata pe numele tau.cine mai e ca tine asa parlit??unde mai pui ca la ultima sedinta de consiliu ai dat la dominium 10 miliarde ca sa aiba o gura de oxigen ca is pe spate,ca numa in cluj au datorii cu sacu da feri maistrul e bun preten cu tine si dai tu de la careieni ca si asa nu esti careian si nu te intereseaza orasul numa pana poti lua bani de pe careieni!!!!cei din poza dau bani la olimpia si tu inchizi victoria ca oricum nu te intereseaza orasul si nici sportivii numa cei ca lajcsi fara carte si base cu vilele lui .duminica votam un DA mare,pentru ca unii ca tine nenorocesc viitorul tinerilor!

de erik la 27 iulie 2012 - 15:06

poate ne spui si pentru cine au fost livrarile de mobila …veche….

de petre la 27 iulie 2012 - 15:13

nu degeaba au ales cei de la pdl culoarea alba ca doar e o culoare de doliu…aici trebuie sa le dam dreptate,au avut instinct bun de aceasta data.

de emil la 27 iulie 2012 - 15:25

primas kkk

iar ai inceput cu horthysmele? ei, jegurile alea o sa-ti dea peste bot la referendum!

de Horia Mărieș la 29 iulie 2012 - 01:50

de pensionar la 28 July 2012 – 23:33 >>>>> 🙂 🙂 🙂

Lasati un comentariu