Traian Băsescu vrea să mai reducă 100.000 de paturi de spital

• publicat la: 19 iulie 2012
Traian Băsescu vrea să mai reducă 100.000 de paturi de spital

La o întâlnire cu prietenii săi de la GDS, Traian Băsescu şi-a deconspirat una din intenţiile sale, intenţie îndreptată exclusiv împotriva poporului român. Traian Băsescu 18 iulie 2012  = Ion Iliescu aprilie 1990.

Băsescu instituie „norma” pe sănătate

În faţa prietenilor săi de la GDS, preşedintele suspendat, Traian Băsescu a făcut o afirmaţie pentru care pe români trebuie să-i treacă toţi fiori. Traian Băsescu după ce a dat indicaţii preţioase pentru închiderea a peste 70 de spitale, acum este nemulţumit de faptul că mai există 100.000 de paturi de spital peste normă.

Pe procesul de reducere a personalului bugetar, au fost disponibilizaţi 210.000 de oameni din sectorul bugetar. Aţi auzit vreo activitate care nu se mai poate desfăşura? Că or mai fi nişte probleme în sectorul sanitar, dar aici este cu totul altceva, încă avem vreo 100.000 de paturi în plus faţă de ce trebuie să avem ca normă. Dar nu reforma sănătăţii, că acolo m-am împiedicat, acolo s-a rupt aţa şi a trebuit să fac pasul înapoi pentru că dacă ar fi trecut atunci în dezbatere publică şi pe urmă prin asumarea răspunderii, astăzi o aveam şi începeam să construim şi noul sistem de sănătate”, a afirmat Traian Băsescu.

Iată deci, preşedintele suspendat mai inventează ceva: „norma pe sănătate”. Ne abţinem de la orice comentariu, pentru că ne este imposibil să ne gândim ce înseamnă încă o reducere a 100.000 de paturi.

Îl atacă mereu, dur pe Ion Iliescu, dar îl copiază

În aproape toate atacurile la adresa PSD/USL, sau la adresa premierului Victor Ponta, preşedintele suspendat îl pomeneşte, tot critic pe Ion Iliescu. Miercuri seara însă Traian Băsescu a preluat de la Ion Iliescu una dintre petele negre ale carierei acestuia. Ba chiar putem spune că l-a depăşit pe Ion Iliescu.
Am văzut cum intelectuali de marcă, minţi strălucite, erau încinşi în fiecare seară de golanii din presă pentru că nu gândeau ca ei. Şi când spun golani sunt conştient de sensul acestui termen”, a mai afirmat preşedintele suspendat în faţa prietenilor săi, citat de RTV. Nu este pentru prima oară când Traian Băsescu jugneşte ziariştii. Dar acum o face accentuat.
PS

Poate deloc surprizător, după ce i-a făcut golani pe ziariştii incomozi, preşedintele suspendat a făcut o apreciare pe care vă lăsăm să o comentaţi: „generaţia tânără din PSD este mult mai rea pentru ţară decât cea a lui Ion Iliescu”.
Diana Dumitrescu – golancă de presă/cotidianul.ro

Lasati un comentariu