UDMR: Trebuie să votăm pentru demiterea lui Traian Băsescu

• publicat la: 26 iulie 2012
UDMR: Trebuie să votăm pentru demiterea lui Traian Băsescu

Senatorul UDMR Gyorgy Frunda a făcut un apel atât către români, cât si către şefii comunităţii maghiare să participe la vot, duminică, 29 iulie, şi să voteze pentru demiterea preşedintelui Traian Băsescu.

„Şefii comunităţii maghiare să participe la vot (…) Trebuie să participăm la vot şi să votăm pentru demitere”, a declarat Frunda, marţi seară, la Digi 24.

Frunda a explicat că, după referendumul din 29 iulie, România trebuie reconstruită: „Trebuie apoi să ne apucăm de construit, să construim relaţii interconstituţionale stabile”.

Cât despre decizia luată de PDL în şedinţa de marţi a Colegiului Director, senatorul Uniunii a caracterizat-o drept una „inacceptabilă” şi „imorală” pentru că deciziile se iau prin participare la vot şi nu prin neparticipare.

„E inacceptabil şi este imoral pentru că deciziile se iau prin participare şi nu prin neparticipare. Dreptul la vot este dreptul cetăţeanului de a-şi determina soarta. Niciodată o abţinere, o neparticipare la vot nu poate înfrânge o decizie, fie ea pozitivă, fie ea negativă”, a atras atenţia Frunda.

Colegiul Director al PDL a decis, marţi, să îndemne alegătorii să nu participe la vot la referendumul pentru demiterea preşedintelui Traian Băsescu, din 29 iulie.

sursa romanialibera

comentarii

de NUUUUUUUUUU! la 26 iulie 2012 - 14:15

OOOOOOPS !hahahahahaha,dezinformare !!!!!!!!!!!!!!!KELEMEN HUNOR a declarat pentru toata presa ca FRUNDA a vorbit in nume propriu si ca UDMR,da libertatea mebrulor sai sa voteze dupa propria constiinta !UDMR VOTEAZA NUUUUUUUUUUUUU!

de DADA la 26 iulie 2012 - 15:06

de parca udmr are constiinta si parca poti tu sa controlezi tot udmru…votam DA ca sa mai scapam de duplicitarii sefi de udmr aserviti lu base.

de laci la 26 iulie 2012 - 17:25

afara cu frunda din udmr!!!ce tupeu la el… sa aiba pareri proprii fara sa intrebe partidu..

de podina ioan la 27 iulie 2012 - 09:07

Frunda este o curva mai mare ca tot udmr-ul!!!stati acasa!!!

de reka la 27 iulie 2012 - 09:14

da nu mai mare ca tine care pentru un blid de mancare de la tulipana ai uitat ca nu esti un iancsi.

Lasati un comentariu