ANALIZA-MINUNE, accesibilă şi românilor

• publicat la: 29 August 2012
ANALIZA-MINUNE, accesibilă şi românilor

Printr-un test de saliva efectuat acasa iti poti afla profilul genetic complet: bolile la care esti predispus, rezistenta la anumite virusuri, reactiile la medicamente si chiar gradul dependentei de nicotina.

Testul costa 300 de dolari si poate aproxima, pe baza ADN-ului, gradul de risc pentru 200 de afectiuni, de la Parkinson, Alzheimer si cancer, pana la adictia de tigari. Desi par de domeniul fantasticului, testele genetice pot fi facute astazi de oricine. A fost nevoie insa de 13 ani de eforturi internationale pentru a decoda genomul uman (harta biologica a tuturor genelor), proces incheiat in 2006.
Toate aceste date sunt determinate pe baza ADN–ului izolat in celulele din interiorul obrazului, care se gasesc in saliva. Din acest motiv, testul nu se adreseaza copiilor, care au o productie scazuta de saliva.

sursa time4news.ro

comentarii

de Fonduri UE la 30 August 2012 - 12:13

Acum e momentul: In 2012 Fondurile Europene NERAMBURSABILE se Acorda si la noi la fel de Usor ca in statele membre ale Uniunii Europene! Iata cum obtii fonduri europene pentru afacerea ta in doar 2 luni si 17 zile. Aflii mai multe detalii pe site-ul: fondurieuropenenerambursabile.ro

Lasati un comentariu